Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Masser af aktiviteter
Genial til børnefamilier
Skøn natur
På vejen til Italien og Kroation
Top faciliteter
Bar
Top faciliteter
Bar

Velkommen til Sissi Park

Book en ferie i en ferielejlighed på Sissi Park, hvor I får muligheden for at opleve de flotte østrigske alper. Området byder på et utal af oplevelser og Sissi Park er det perfekte sted til at slappe af efter en dag fyldt med aktiviteter. På Sissi Park bor I i moderne ferielejligheder med eget køkken, en hyggelig stue med tv samt egen privat sauna. Bestil hos friferie.dk. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Bar
Wellness/Spa
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Nærmeste by
Schladming, 5 km
Parkering
Ved siden af boligen
Sprog
Engelsk, Tysk
WIFI
Sport
Cykeludlejning
Betales på stedet
Sportsfaciliteter
Badminton
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 2.5 km

Sissi Park byder hele familien velkommen

Lidt om Sissi Park

Lidt om Sissi Park

Sissi Park er et flot lejlighedskompleks, som ligger i byen Haus im Ennstal i området omkring en af Østrigs meget populære skibyer, Schladming. Ferielejlighederne på sissi park er moderne og rummelige og er alle udstyret med eget køkken med opvaskemaskine og en behagelig stue med fladskærm. Fra lejlighedernes terrasse eller altan er der udsigt til Steiermarkområdets store skønne bjerge. I Sissi Parks ferielejligheder finder i også egen privat sauna, perfekt til en afslappende ferie. 

Der er på feriestedet en række faciliteter, blandt andet: Reception med imødekommende personale, gratis internet, børnefaciliteter og mulighed for gratis parkering. Der er desuden mulighed for at bestille friskbagt brød til lejligheden hver morgen.

Masser af aktiviteter i området

Masser af aktiviteter i området

Sissi Park ligger ved siden af kabineliften for foden af de flotte østrigske bjerge i Hauser Kaibling. Om vinteren betyder beliggenheden at i har en perfekt ski in/ ski out beliggenhed lige ved liften, men også om sommeren er der masser af spændende muligheder for en dejlig ferie for hele familien. Med i opholdet får i sommerkortet "Die Dachstein-Sommercard", der giver gratis adgang og rabatter på mere end 100 forskellige aktivitetsmuligheder. Bl.a får i gratis adgang til en kabinelift, som kører hele sommeren, der giver adgang til den mest fantastiske udsigt fra bjergtoppen. Derudover kan i prøve den fantastiske 'Skywalk' på Dachsteingletcheren, zip-line, kajak og meget mere! 

By og shopping

By og shopping

Sissi Park ligger en kort køretur fra byen Schladming i det østrigske område Salzburgerland. Schladming er en hyggelig østrigsk ski-by med masser af muligheder for både shopping i butikker, indkøb og restauranter. Der er desuden indkøbsmuligheder 1.5 km fra jeres lejlighed. Der er også flere hyggelige bjergbyer i området som er værd at besøge.