Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Villaggio Hemingway

Alt det får I:
2 lækre poolområder
Blot 100 m til stranden
10 min fra byen Caorle
Sjov børneunderholdning
Top faciliteter
Strand
Sand, 100 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Udendørs terrasse, 1 km
Supermarked
300 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
100 m
Top faciliteter
Strand
Sand, 100 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Udendørs terrasse, 1 km
Supermarked
300 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
100 m

Villaggio Hemingway er et perfekt famileferiested

Nær Adriaterhavets smukke kyst og delta ligger Villaggio Hemingway, som er et feriested med fire stjerner. Her finder I de perfekte rammer for en dejlig badeferie med mange udflugtsmuligheder. Der er kun 100 meter til stranden, og feriestedet har også 2 lækre poolområder, så der er rig mulighed for, at vandhunde kan få sig en dukkert. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 100 m
Pool
Særskilt børnepool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
Udendørs terrasse, 1 km
Bar
100 m
Andre faciliteter
Legeplads
Vaskemaskine
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 80 km
Nærmeste by
Caorle, 400 m
Parkering
Ved siden af boligen
Butikker
Supermarked
300 m
Underholdning
Diskotek
Max 1000 m

Velkommen til Villaggio Hemingway

Lækkert poolområde og kun 100 meter til stranden

Lækkert poolområde og kun 100 meter til stranden

Samlingspunktet for ferielejlighedernes gæster er det store poolområde, der ligger i midten af Villaggio Hemingway. Poolområdet består af et stort børneområde, hvor børnene kan lege og plaske i vand. Der er også en opvarmet pool, som specielt er populær lidt uden for sæson. Poolområdet er omgivet af liggestole og parasoller, hvor man kan dase i solen. Hvis man trænger til at forkæle sig selv, kan man hoppe i stedets jacuzzi. Hvis I drømmer om havvand og gyldent sand mellem tæerne, så er der blot 100 meter til stranden. Adriaterhavskysten er kendt for sine bredde, børnevenlige strande, hvor man kan få mange timer til at gå i solen. Der er altid masser af liv på stranden, og I kan deltage i aktiviteter både på stranden og i vandet. 

God morgenmadsbuffet

God morgenmadsbuffet

Selvom Villaggio Hemingway er ferielejligheder, bærer stedet også præg af et hotel. Det er eksempelvis muligt at få morgenmad i morgenmadsrestauranten. I lobbyen er der desuden også en lille bar, hvor I kan få kolde drikkevarer fra morgen til aften. Om aftenen kan I tage ind til centrum af den skønne by Caorle, der ligger blot ti minutters gang fra lejlighederne. Byen har et stort udvalg af caféer og restauranter, og her i byen får du altså italienske retter af allerhøjeste kvalitet. Når I har nydt en lækker middag, kan I lade jer underholde af underholdningen på stedet. Børnene har deres helt eget børnediskotek, som de kan have det sjovt i om aftenen. 

Shopping lige i nærheden

Shopping lige i nærheden

Hvis I gerne selv vil lave mad, kan I glæde jer over, at der ligger et stort supermarked i nærheden af Villaggio Hemingway. Fødevarebutikken har et stort og varieret udvalg af varer, og det hele er til rimelige priser. Hvis I har lyst til at besøge en masse fine butikker, kan I tage ind til centrum af Caorle. Her er der et stort udvalg af butikker, hvor I kan shoppe og finde flotte, italienske varer. Caorle har desuden en meget smuk, historisk bydel, som helt klart er et besøg værd.

I området

I området

Der er en masse af tage sig til langs Adriaterhavskysten. En af de største turistmål er Venedig, som er en af de smukkeste byer. Den er kendt for sine mange kanaler med gondoler. I kan sejle en tur i gondoler eller fare vild i byens kringlede og hyggelige gader. I Venedig finder I mange historiske seværdigheder, og der er også mange kulturelle tilbud. Drømmer I om at besøge Venedig eller om en afslappende familieferie på Villaggio Hemingway, kan I kontakte os på 70 15 41 41 og høre mere.