Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
300 m til sandstrand
Pool med børnebassin
Overdækket grillterrasse
Indkøbsmuligheder
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 500 m
Særskilt børnepool
Restaurant
400 m
Supermarked
400 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 500 m
Særskilt børnepool
Restaurant
400 m
Supermarked
400 m

Nye ferielejligheder

Villaggio Tamerici er et næsten helt nyt lejlighedshotel i Lignano Sabbiadoro, som består af 28 rækkehuse i 2 etager. Villaggio Tamerici byder på et poolområde med børnebassin og til hver bolig, er der en lille have og overdækket terrasse med grill, så I kan nyde de lune sommeraftener fuldt ud. Centrum af Lignano ligger ca. 700 m fra feriestedet, hvis I vil gå en aftentur på den livlige hovedgade med masser af spændende indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand ligger ca. 300 m væk, dog skal det nævnes, at der er ca. 900 m hen til den strand, hvor I kan bruge den strand-service, som Villaggio Tamarici har. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Inkl. strand service, Sand, 500 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
May - September
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
400 m
Bar
400 m
Diskotek
1 km
Butikker
Supermarked
400 m
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 28
Grill tilladt
Nærmeste by
LIgnano, 600 m
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Parkering
Ved siden af boligen
Vaskemaskine
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkommen til Villaggio Tamerici

En hyggeligt feriested for familien

En hyggeligt feriested for familien

Villaggio Tamerici byder jer velkommen i hyggelige rammer med plads til hele familien. Indkvarterer I jer i disse skønne ferielejligheder, har I de essentielle faciliteter for at få en mindeværdig ferie. Villaggio Tamerici har en indbydende swimmingpool med børnepool, så familiens mindste kan plaske og lege i ro og fred. Der er plads til at koble helt af med afslapning på en solstol rundt om poolen, så I kan nyde de varmere himmelstrøg på bedste vis.

De skønneste badestrande

De skønneste badestrande

Ønsker I at snuppe en dukkert i havet, ligger den nærmeste strand kun 300 meter fra ferielejlighederne og 900 meter fra stranden, hvor Villaggio Tamerici tilbyder strand service. Har I besluttet jer for en bestemt ferielejlighed, kan I bestille online her på siden eller ringe til vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141 for bestilling eller for gode råd og tips til at finde den perfekte rejse til jeres ønsker og behov.

Med skønne faciliteter og omgivelser

Med skønne faciliteter og omgivelser

Med sit flotte poolområde, beliggenhed tæt på stranden og indkøbsmuligheder på stedet tilbyder Villaggio Tamerici faciliteter, der gør jeres familieferie til en afslappende rejse. Ferielejlighederne ligger kun 700 meter fra centrum af Lignano, hvor der er en masse hyggelige restauranter, som serverer klassiske retter fra det italienske køkken. I kan snuppe en italiensk is til dessert - gelato, som italienerne kalder dem, som vil runde dagen af på bedste vis. I kan også købe små souvenirs, som I kan have med hjem i bagagen for at forevige jeres ferie og glæde folk omkring jer med en lille gave.