Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Korsika

Skønhedens ø
Hyggelige ferielejligheder
Fænomenale naturoplevelser
Interessante og charmefyldte byer
En betagende kyststrækning
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder på Korsika

Denne pragtfulde ø, Korsika, er beliggende 170 km sydøst for Frankrigs kyst. Øen byder på naturoplevelser, snoede bjergveje, dejlige strande med krystalklart vand og en meget afslappet atmosfære. Korsika skal opleves, og når I først har besøgt øen, er det naturligt at komme igen og igen. Øen er kendt som "Skønhedens Ø", da landskabet og kyststrækningen er en fryd for øjet. Friferie har skønne ferielejligheder på Korsika, som giver jer optimale muligheder for at slappe af og nyde ferieroen på øen i private rammer. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Korsika

Læs mere om ferielejligheder på Korsika her...

Læs mere om ferielejligheder på Korsika her...

Korsika er et fantastisk rejsemål for jer, der ønsker en solrig ferie i smukke omgivelser uden for mange turister. Tager I til Korsika, vil I kunne trænge langt væk fra hverdagens stress og jag i øens ualmindelige naturskønne omgivelser. Vi tilbyder ferielejligheder for hele familien på Korsika. I kan enten finde og bestille jeres favorit online her på vores website eller via vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141.
Pragtfuld natur

Pragtfuld natur

Blot Korsikas natur er grund nok til at rejse til denne perle af en fransk ø. Korsika er bjergrig på den centrale del af øen med floder og kløfter, hvor naturen er mere frodig med store skovområder rundt om, som indbyder til vandre- og cykelture og idyllisk ved sine små bugte på vestkysten, som er formet af de imponerende klippeformationer. Ønsker I at finde de brede sandstrande, er det på østkysten, I skal lægge visit forbi. Øens naturskønne landskab er ideel for afslapning, hvor I kan trænge helt væk fra hverdagens travlhed, og optimal for udendørs aktiviteter i det fri på cykel eller gåben.
Øens spændende byer

Øens spændende byer

Calvi er en by beliggende på den nordlige del af øen. I Calvi hersker der en glad, livlig og autentisk atmosfære, hvor sejlende fra hele verden finder vej til byen. Citadellet er en gammel borg, som kendetegner Calvi og er et must, hvis I besøger byen. Restauranterne ved Basse Ville i Calvi er anbefalelsesværdige særligt ved pladsen foran kirken Ste. Marie Majeure. Der er ligeledes gode dykkermuligheder, hvis I ønsker at opleve et bombefly fra 2. verdenskrig ved Calvi. Bastia er en anden dejlig by på Korsika, hvor der er en hyggelig, gammel havn i den rolige bydel, Terra Veccia. I hjertet af Korsika er der byen Corte, som er omgivet af smuk natur med vilde bjerge og floder. Herfra er der et væld af vandreture, hvor I bl.a. kan bestige øens højeste bjerge. Sartène er en gammel by gennemsyret af traditioner overtro og blodhævn, og selv i dag bevarer den sin fascinerende dystre atmosfære.

Kulinariske oplevelser på Korsika

Kulinariske oplevelser på Korsika

Korsika er som resten af Frankrig rig på gastronomiske smagsoplevelser. Det korsikanske køkken er præget af landbruget i bjergområderne, og netop derfor er kød, ost fra husdyravl som geder, kalve, får og svin samt grøntsager og frugt fra køkkenhavens udsøgte råvarer. Bor I langs kysten, kan I glæde jer til alt godt fra havet, som er friskfanget og tilberedt på bedste manér. Den store fordel ved en ferielejlighed er, at I nemt kan kreere middagen hjemme i mere vante og afslappende omgivelser. Nyd de simple retter Korsika byder og de skønne vine, der er produceret på skrænterne.