Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Nordholland

Velkommen til Nordholland!
Oplevelser for hele familien
Spændende byer i området som Amsterdam
Oplev øen Texel i det hollandske vadehav
Små, autentiske landsbyer, bla. Alkmaar
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Masser oplevelser venter i Nordholland

Et af Hollands mest populære områder er Nordholland. Med kun en kort tur hjemmefra venter en perfekt kombination af idyllisk natur, smukke landskaber og ikke mindst den attraktive hovedstad, Amsterdam. Der er masser grunde til at besøge Nordholland. Oplev de mange, smukke tulipanmarker i Nordholland. Det er ikke uden grund bliver kaldt "blomsterprovinsen", om foråret forvandles regionen til et sandt blomsterhav med de klassiske tulipaner, hyacinter og påskeliljer! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Nordholland

Ferieboliger til hele familien

Ferieboliger til hele familien

Hos Friferie ved vi, at alle ferier er forskellige. Derfor har vi et bredt udvalg af dejlige ferieboliger med plads til både store og små. Vælg om I skal bo tæt på by eller i rolige omgivelser med udsigter til smukke landskaber. Bestil jeres feriebolig her på siden eller ring til vores dygtige ferieeksperter som er klar til at hjælpe på telefon: 7015 4141. 

Storbyer med masser at se

Storbyer med masser at se

Nordholland byder på masser oplevelser. Besøg blandt andet landets hovedstad, Amsterdam. Byen er blandt andet kendt for sine mange kanaler, Anne Franks hus, lækre butikker, masser spændende museer og hyggelige cafeer og restauranter. Der er masser muligheder for at komme på spændende byvandringer, hvor I kan dykke ned i byens historie og kultur. 

Er I til shopping vil Hollands fjerdestørste by, Utrecht, bestemt være et besøg værd! Byens charmerende centrum byder på alt fra flotte mærkevarebutikker til trendy genbrugsbutikker.

Dejlige sandstrande længst mod nord

Dejlige sandstrande længst mod nord

Besøger I Nordholland i sommermånederne, har I mulighed for at nyde områdets flotte sandstrande. Langs vestkysten kan hele familien nyde feriedage i fred og ro med vandplaskeri og afslapning. De eventyrlystne kan tage på opdagelse i det dejlige, uforstyrrede klitområde enten på en lejet cykel eller til fods. 

Tag på blomstertur

Tag på blomstertur

Er I til uendelige tulipanmarker og masser med fantastiske farver, er Nordholland helt perfekt. Nordholland producerer over halvdelen af landets blomsterløg og med masser plads, får området nyt liv med masser farver, og forvandler området til betagende blomsterhave. Om foråret dominerer påskeliljer, hyacinter og tulipaner mens sommeren byder på liljer gladiolus og solsikker. 

Ungerne vil elske en badelandsferie i Nordholland

Ungerne vil elske en badelandsferie i Nordholland

Overrask ungerne med en badelandsferie i Nordholland. Kun en kort tur hjemmefra kan I mærke troperne i de sjove badelande. Med masser underholdning, både til vands og til lands, er hele familien sikre på, at få en dejlig ferie. Læs mere om badelandene i Nordholland og bestil ungernes bedste ferie!