Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Amalfikysten

Én af de smukkeste kyststrækninger i verden
Eventyrlig kyststrækning
Charmerende kystbyer og livlige storbyer
Romantisk stemning
Hyggelige ferielejligheder
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder på Amalfikysten

Amalfikysten i det sydlige Italien er et kystområde, som byder på storslået natur! Den 50 kilometerlange kystvej er et spektakulært syn, og tager I på en sejltur langs kysten, bliver det næsten ikke smukkere. Friferie har et væld af hyggelige ferielejligheder, hvor I på bedste vis kan besøge de omkringliggende seværdigheder, strande og byer, og hvor I nemt kan trække jer tilbage i private rammer og nyde middagen hjemme. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Amalfikysten

Læs mere om ferielejligheder på Amalfikysten her...

Læs mere om ferielejligheder på Amalfikysten her...

Ønsker I at drage til den romantiske Amalfikyst, vil en ferielejlighed skabe idylliske rammer, hvor I kan slappe helt af og nyde hinandens selskab på bedste vis. Jeres foretrukne ferielejlighed kan bestilles online her på siden eller via vores dygtige og hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141. Amalfikysten er det oplagte valg for jer, der drømmer om smuk natur, imponerende strande og stemningsfulde kystbyer.

Smukke badestrande

Smukke badestrande

Amalfikysten betragtes af mange som én af verdens smukkeste kyststrækninger og er endda optaget på UNESCO's verdensarvsliste! Der er både private og offentlige strande på denne strækning, og de kræver ofte, at man skal ned ad bugtede veje og stejle trappetrin udover klipperne, som skaber de smukkeste omgivelser. En tur til Amalfikysten er først fuldendt, når man har set den betagende kyst fra en båd, hvor de imponerende klipper, skrånende landskab og de charmerende byer ses fra en helt anden vinkel.

Oplevelsesrige byer

Oplevelsesrige byer

Går ferien til Amalfikysten, er der ligeledes charmerende byer at besøge på sin vej. Tag f.eks. til Positano, som ligger på den mest spektakulære del af Amalfikysten. Byen er lille og intim med kun 5000 indbyggere, hvor restauranter, caféer og barer er hyggeligt placeret i et bakket terræn. Ydermere er byen Amalfi et besøg værd! Byen har en flot katedral og var en vigtig handelsby i ældre tid, og netop derfor har kysten fået sit navn efter denne smukke by. Storbyen, Napoli, er en elegant by med historiske barok-kirker, udsøgte pizzeriaer og eksklusive modebutikker. Besøg også den forsvundne by Pompei, der blev begravet under vulkanen Vesuvios udbrud, som hele familien vil finde interessant.