Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Den Italienske Riviera

Attraktivt rejsemål i smukke omgivelser
Rumlige ferielejligheder
Fantastiske badestrande
Udsøgte restauranter og caféer
Charmerende byer langs kysten
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder ved Den Italienske Riviera

Den Italienske Riviera er den eksklusive kyststrækning i Ligurien, hvor det bugner med farverige blomster, hyggelige strandpromenader og charmerende fortovscaféer. Langs kysten finder I skønne byer, den populære naturpark i Cinque Terre og fantastiske badestrande. Vi har et væld af ferielejligheder, hvor hele familien kan slappe af i private rammer og besøge de nærliggende seværdigheder, strande og byer på bedste vis i eget tempo. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Den Italienske Riviera

Læs mere om ferielejligheder ved Den Italienske Riviera her...

Læs mere om ferielejligheder ved Den Italienske Riviera her...

Hele familien kan for alvor slappe af på en ferie til Den Italienske Riviera, hvor hyggelige kystbyer med flotte strande præger området, som giver jer rig mulighed for at koble helt af. Med en ferielejlighed har I de bedste forudsætninger for at tilpasse jeres ferie med aktiviteter, hjemmeaftener og oplevelser i området. Find og bestil jeres foretrukne ferielejlighed online her på vores website eller kontakt vores kompetente rejseeksperter på tlf. 7015 4141 for gode råd og tips.  
Indbydende strande

Indbydende strande

Går ferien til Den Italienske Riviera, kan I glæde jer til at geare helt ned i smukke omgivelser på én af de mange skønne strande, kysten er spækket med. I kan f.eks. tage til den populære badeby Pietra Ligure, som er det ideelle valg for jer, der har små børn eller elsker en aktivitetsrig dag på stranden med underholdning for alle aldre. Diano Marina er en pragtfuld ferieby, som ligger ud til en dejlig sandstrand med svajende palmer i gågaden.
Oplev de flotte kystbyer og naturen

Oplev de flotte kystbyer og naturen

Langs kysten er der et hav af fantastiske byer, som sprudler af liv, eminente spisesteder og charmerende gader og stræder. Fra jeres ferielejlighed kan I nemt besøge de nærliggende byer. På den østlige del af Den Italienske Riviera finder I Cinque Terre, som ligger på imponerende klipper, hvor naturparken helt bestemt er et besøg værd. Portofino er bestemt også et besøg værd, som på italiensk betyder den smukke havn med fine butikker, skønne restauranter og yachtbåde i millionklassen. I kan også besøge Andora, som er en lille middelalderby med en gammel borg, som ligger ned til en fantastisk sandstrand.

Perfekt italiensk mad

Perfekt italiensk mad

En komplet ferie indeholder kulinariske oplevelser, hvor I husker feriens udsøgte måltider lang tid efter. I Ligurien ved Den Italienske Riviera er I sikret at få serveret mad, der får mundvigene til at løbe i vand. Lokale specialiteter, som den verdenskendte pesto genovese, kommer fra Ligurien, olivenolie fra Imperia, ansjoser og tør hvidvin fra naturparken Cingue Terre er alle forkælelser for ganen, I kan købe og kreere aftenens middag hjemme i ferielejligheden. Ønsker I at spise ude er særligt fisk, kanin, focaccia, pasta med valnøddesauce og pastatypen trofie sande vindere i området.