Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Toscana

Spektakulær region
Dejlige sandstrande på den varierende kyststrækning
Mad- og vinoplevelser i særklasse
Rummelige ferielejligheder til hele familien
Fantastisk historie og shopping i Firenze
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder og skønne ferieboliger i Toscana

Rejs til Toscana og nyd det milde klima, den bedste vin i verden, udsøgte restauranter med herlige pastaretter, delikat fisk og det gode oksekød. I må ikke snyde jer selv for en tur til en af de mange vingårde, hvor I kan smage på varen, før I køber den dejlige druesaft. Toscana er præget af små idylliske landsbyer med gamle kirker og borge, hvor landskabet er præget af solsikker, cypresser og pinjetræer. Toscana er ikke kun kunst, kultur og kvalitetsvine, men området byder også på nogle af de bedste kyststrækninger med hvide sandstrande, som ligger smukt i naturen mellem de imponerende klippeformationer. Kysten er altid et sted, der tiltrækker mange ferieglade gæster, som nyder livet, solen, og det azurblå Middelhavsvand. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Toscana

Bo i en ferielejlighed i Toscana

Bo i en ferielejlighed i Toscana

Toscana er særlig kendt for sit smukke landskab med vinmarker, idylliske bygninger og flotte planter og træer, som I kan bo midt i i en af vores mange ferielejligheder. Fra en ferielejlighed har I de ideelle rammer for at kunne opleve Toscana på bedste vis, hvor I nemt kan trække jer tilbage og nyde aftenens middag hjemme i mere afslappende og private omgivelser. I kan finde og bestille jeres foretrukne ferielejlighed online her på vores website eller kontakte vores rejseeksperter på tlf. 7015 4141.
Bliv forelsket i historiske Firenze

Bliv forelsket i historiske Firenze

Firenze er Toscanas største by, som bestemt er et besøg værd, hvis I bor i en ferielejlighed i Toscana! Firenze er en renæssanceby, som kan ses på byens enestående arkitektur, som skaber en romantisk stemning, hvor man bliver ført tilbage i tiden. Byen byder på eminent shopping, pragtfulde domkirker og exceptionelle smagsoplevelser på en af de mange restauranter. Gå igennem byen med en delikat gelato i hånden eller nyd en cappuccino på en af de charmerende caféer i gaderne, mens I betragter stilen, bygningerne og folket i Firenze. Il Duomo er en attraktion, mange turister starter med, da den storslået domkirke er et smukt syn. Ponte Vecchio er en bro over floden Arno, som er en lille bydel i sig selv.

Toscanas smukke kyststrækning

Toscanas smukke kyststrækning

Noget af det særlige ved Toscanaområdet er uden tvivl badeforholdene og de smukke strande. Mod vest ligger området ud til Middelhavet, nærmere bestemt den del, som hedder det Tyrrhenske hav. Ved Toscanas strande er der sørget for de optimale afslapningsforhold med en helt særlig feriestemning. Vandet er klart, og strandene er børnevenlige, hvor hele familien kan koble af. Toscanas kyststrækning er meget varierende, hvilket gør, at I kan finde netop den strand, der passer til jeres ønsker og behov. I kan fra jeres ferielejlighed køre til lange sandstrande med lavt badevand, private strande, hvor man betaler for service og indgang, eller I kan vælge at snorkle langs de smukke, stejle klipper. De mest kendte strandbyer i Toscana er Forte dei Marmi, som er en mere eksklusiv by, hvor der hersker en elegant stemning og Lido di Camaiore, som er en mere rolig by, hvor der er mindre badesteder og intime restauranter. 

Mad og drikke

Mad og drikke

Toscana er en region rig på kulinariske oplevelser, som sætter en dyd i kvalitetsbestemte råvarer. Særligt Toscanas vine, som Chianti og Montepulciano anses af mange, som nogle af verdens bedste. I kan bl.a. besøge de charmerende vingårde, hvor I kan nyde synet af de flotte vinmarker og se produktionen af de dyrebare druer. Går jeres ferie til Toscana, kan I glæde jer til mad af højeste kvalitet, hvor friske tomater, olivenolie og basilikum er gengangere i de italienske retter. I kan fra jeres ferielejlighed nemt lave mad hjemme i afslappende rammer, hvor I køber ind af de lækre råvarer til aftenens middag. Pasta, pizza og lasagne er blot få af de retter, næsten ethvert menukort består af på en klassisk italiensk restaurant i Toscana.