Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Dalmatien

Paradislignende naturoplevelser og afslappende strandliv
Gastronomi i højsæde
Krystalklare havvand
Spændende, historiske storbyer
Fascinerende national parker
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Dalmatiens smukke natur

Oplev Europas sejlerparadis, eventyrlige naturoplevelser i de spektakulære nationalparker og historiske seværdigheder i regionens interessante storbyer. I Dalmatien vil hele familien kunne få en suveræn ferie med sjove aktiviteter for børn og voksne samt fantastiske naturomgivelser. Vores ferieeksperter hos Friferie har håndplukket de bedste ferielejligheder til netop jeres familieferie i solrige Dalmatien. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Dalmatien

Skønne ferielejligheder i Dalmatien

Skønne ferielejligheder i Dalmatien

Med en ferielejlighed i Dalmatien kan I nemt skræddersy jeres perfekte ferie, samtidig med at I opnår den hjemlige følelse, idet I har fuldt privatliv i en ferielejlighed. Dalmatien byder på oplevelser for både store og små, familier og par. I kan finde og bestille familiens sommerferie online her på siden eller via vores hjælpsomme ferierådgivere, hvis I kontakter os på tlf. 7015 4141.

Bemærkelsesværdige byer med enestående historier

Bemærkelsesværdige byer med enestående historier

Byerne i Dalmatien gemmer på interessant historie, romantik og storslået bygninger. Dubrovik er en by med en enestående politisk og kulturel historie, som ligeledes er verdenskendt for sin monumentale skønhed, hvilket også betyder, at den er på UNESCO's verdenskulturarvsliste. Dubrovnik er en af verdens skønneste og mest populære byer og har noget at tilbyde på alle årstider. Er I i den nordligste del af Dalmatien, kan I besøge Zadar, som er præget af flotte kirker, charmerende gader og en livlig strandpromenade, som er springbræt til de mange 300 idylliske øer. Split er ligeledes en besøgelsesværdig by, som har et fantastisk romersk palads, spændende Diocletians Mausoleum museem og en flot katedral.  

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

Dalmatien byder på utrolige naturoplevelser i sine hele fire nationalparker, som både er tiden, pengene og besøgene værd. I kan vælge at besøge Kornati, Krka, Plitvice eller Paklencia National Park, som hver især byder på bjergkløfter, imponerende vandfald, spejlblanke søer og floder. Ønsker I at være mere aktive end blot en gåtur, kan I give jer i kast med cykelture, klatring eller dykning, snorketure eller windsurfing ved kysten.

Dalmatiens skønne specialiteter

Dalmatiens skønne specialiteter

De gastronomiske oplevelser I kan glæde jer til I Dalmatien spænder bredt. Det dalmatiske køkken er præget af fisk og skaldyr og grøntsager. Her bliver særligt Middelhavets kendetegn som basilikum, oliven og rosmarin især brugt i madlavningen. Sort risotto med blæksprutter er Dalmatiens helt specielle ret, som smager himmelsk. I kan købe friske råvarer med hjem og kreere aftenens middag i ferielejligheden eller besøge de omkringliggende restauranter.

Autentisk atmosfære og ø-hop

Autentisk atmosfære og ø-hop

En god grund til at besøge Dalmatien er for at besøge nogle af de mange smukke øer. Hvis man kan lide at sejle eller har lyst til at prøve ø-hop, er Dalmatien et oplagt rejsemål. Der er ø’er, der passer til alle. For eksempel er øen Hvar mest kendt for at være en fest-ø, hvorimod øen Brac er mere rolig og som sagt kendt for den særdeles smukke strand, man finder ved byen Bol. Begge øer er nemme at komme til med færger fra Split. Også på fastlandet er der byer som eksempelvis Split og Dubrovnik, der i høj grad er et visit værd. Byernes markeder dufter af krydderier og syden, og de autentiske gader og stræder tager en på en tidsrejse tilbage i tiden.