Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Brandnertal

En ferie hele familien vil elske
Lækre lokale specialiteter
Fantastiske muligheder for vandring
Ferieboliger i smukke omgivelser
Tag hele familien med på skattejagt
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Dejlig ferie i Brandnertal

Bestil feriebolig i Brandnertal i Østrig og nyd en dejlig ferie i rolige omgivelser og med tid til familien. Området Brandnertal er særlig populært om vinteren, grundet fantastiske pister og skiområder. Om sommeren vil grønne landskaber og frodig natur danne rammerne om dejlige feriedage, fyldt med masser muligheder spændende aktiviteter for både store og små. Læs mere om Brandnertal, og bestil ferieboligen her. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Brandnertal

Afslappet ferie i feriebolig

Afslappet ferie i feriebolig

Når turen går til en feriebolig i Brandnertal, er I sikre på en dejlig og afslappet ferie. I en feriebolig får I maksimal frihed, med de hyggelige opholdsstuer og køkkener hvori I selv kan tilberede lækre måltider. De hyggelige ferieboliger i området har gode faciliteter og venter kun på, at skabe rammerne for jeres ferie i Brandnertal. Bestil feriebolig her på siden eller ring til vores kompetente ferieeksperter på telefon: 7015 4141. 

Et rigtigt vandreparadis

Et rigtigt vandreparadis

Er I til vandring, kan I prøve kræfter med de 400 kilometer afmærkede vandrestier i bjergene. Er vandrestierne for stor en mundfuld, kan I også gå en hyggelig tur omkring den smukke Lünersee eller en tur rundt i den 800 år gamle Walser-landsby. Efter ture i området, kan I slappe af i ferieboligen eller nyde måltider, drinks eller snacks på en af områdets hyggelige restauranter eller cafeer mens I beundrer fantastiske udsigter. 

Sjove oplevelser venter

Sjove oplevelser venter

Selv i rolige omgivelser er I sikre på at hele familien kan have masser sjov. I området kan I blandt andet leje mountainbikes og udfordre jer selv i terrænnet. Hvis højder ikke skræmmer jer, er klatreparken bestemt et besøg værd. I klatreparken kan I prøve kræfter med forskellige ruter og baner mellem trætoppene. Spiller I golf kan I bruge en dag på områdets flotte 18-hullers bane. I kan også tage med på en guidet tur i området, på Segway. 

Dalen ved Brandnertal

Dalen ved Brandnertal

Den hyggelige dal er ikke fyldt med turister, men summer stadig af feriestemning. I kommer nemt rundt på både gåben, cykel og i bil. Om sommeren kan I tage Dorf- og Panoramabahn og Einhornbahn til vandreområderne. Det smukke område byder på masser udflugter og ture og I kommer ikke til at kede jer, når I tager til Brandnertal.