Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Øst Tyrol

Perfekt kombination af natur og kultur
Udflugt til forlystelsesparken Family World
Imponerende bjerge
Udforsk isgrotter og vandfald
Sjove og udfordrende aktiviteter
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Øst Tyrol

Øst Tyrol er en sand fornøjelse at rejse til, da regionen emmer af det originale og autentiske Østrig. Øst Tyrols landskab er præget af imponerende bjerge, som ligger op til et væld af aktive naturoplevelser. Den enestående natur og kultur gør Øst Tyrol til en perle at besøge. Ønsker I at bo i en ferielejlighed, har I de bedste forudsætninger for at komme rundt i regionens egne og opleve lige dét, I har lyst til. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Øst Tyrol

Læs mere om ferielejligheder i Øst Tyrol her...

Læs mere om ferielejligheder i Øst Tyrol her...

Tag på sommerferie til Øst Tyrol med hele familien hvor I kan opleve smuk natur og hyggelig tyrolerstemning. Hvis I booker en ferielejlighed i regionen, har I den fulde frihed til at opleve, hvad I har lyst til. Friferie har et stort udvalg af skønne ferielejligheder, hvor I kan slappe helt af og trænge langt væk fra hverdagens stress og jag. Bestil familiens foretrukne ferielejlighed online her på siden eller via vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141.

Naturskønne omgivelser

Naturskønne omgivelser

Øst Tyrol er alt andet end et turistmekka, men hvor man for alvor kan slappe af og hinandens selskab i inspirerende rammer. Øst Tyrol er nemlig præget af et yderst bjergrigt landskab, som står bevaret i sin oprindelige form. En del af Hohe Tauern Nationalpark ligger i Øst Tyrol, som bestemt er et mindeværdigt besøg. Denne del har en hel særlig uberørt natur, som er et smukt syn, ligeså langt øjet rækker.
Sjove aktiviteter

Sjove aktiviteter

Ønsker I en aktiv ferie i flotte naturomgivelser, er der et hav af sjove aktiviteter at tage sig til i Øst Tyrol. Regionens landskab lægger op til lange vandreture, hvor man kan slippe alle bekymringer fra hverdagens tumult og nyde ferieroen på fineste vis med familien. Der er både mulighed for lette ture, hvor alle kan være med og til mere udfordrende vandreture, som giver sved på panden samtidig med fantastiske oplevelser. Det bjergrige terræn i Øst Tyrol er også populært blandt mountainbikere eller til formål at klatre. Vil I prøve kræfter af med en kanotur, river-rafting eller sejle i kajak, er der rig mulighed for det i regionens mange floder.   

Kultur i højsæde

Kultur i højsæde

Øst Tyrol byder på andet end smuk natur! Regionen er beriget med et væld af spændende seværdigheder, I bør besøge på jeres ferie til Øst Tyrol. I kan for eksempel besøge Østrigs ældeste spa, Aigner Badl, som er over 240 år gammel, eller det flotte slot Heinfels Castle, som er unikt placeret med udsigt over hele Heinfels. Fra en ferielejlighed er det let at besøge de nærliggende attraktioner, da I er uafhængige af tidspunkter og andre ferierejsende.