Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Østschweiz

Nyd dejlige feriedage i Østschweiz
Dejlig ferie i rolige omgivelser
Smuk natur at udforske
Kilometervis af cykelstier
Oplev vandfaldet Rheinfall
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferie i Østschweiz

Pak bilen og tag familien med til det fantastiske Østschweiz! Her venter frodig natur, rige bjerge, hyggelige byer og kulinariske oplevelser på jer.Når I bor i en hyggelig feriebolig i Østschweiz, er I sikre på, at hele familien kan slappe af og nyde en dejlig ferie i hinandens selskab. Tag på vandretur eller byvandring for at opleve det smukke område. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Østschweiz

Ferieboliger i Østschweiz

Ferieboliger i Østschweiz

Nyd en dejlig og afslappet ferie i rolige og idylliske rammer, når I bestiller feriebolig i Østschweiz. I skønne Østschweiz kan I opleve fantastisk natur og betagende udsigter over de bjergprægede landskaber. Når I bor i feriebolig, har I masser frihed og de hyggelige ferieboliger giver en skøn, hjemlig fornemmelse. Bestem selv spisetider og aktiviteter for hele dagen, og hav masser tid til hele familien på ferien. 

God mad og masser kultur

God mad og masser kultur

Når I besøger Østschweiz er der rig mulighed for at besøge de områdets hyggelige byer. Besøg eksempelvis byen Chur, Schweiz' ældste by, som byder på masser historie og kultur. Kig forbi byens fantastiske katedral som er fyldt med kunstskatte, eller prøv den Schweiziske ret fondue på en af byernes restauranter. 

Spænd vandrestøvlerne

Spænd vandrestøvlerne

Er I til vandring, er Østschweiz en helt perfekt feriedestination. Her er masser muligheder for at spænde vandrestøvlerne og gå på opdagelse i Pizol alperne. Her vil I møde nogle af de mest populære vandrestier i området. På turen vil I se smukke udsigter når I går forbi fantastiske, dybe søer og meget mere. Der er masser sjove aktiviteter og oplevelser i naturen for hele familien, så tvivl ikke med at tage afsted! 

Spændende natur

Spændende natur

Vil I opleve den ultimative udsigt over Schweiz, Tyskland, Frankrig, Italien og Østrig på én og samme tid? Tag med svævebanen til toppen af det over 2500 meter høje bjerg, Säntis. Her venter jer en enestående udsigt, blandt andet med kig til områdets nabolande. På bjergtoppen kan I besøge en flot panoramarestaurant hvor I kan nyde en middag med storslået udsigt. 

Masser byer at besøge

Masser byer at besøge

Østschweiz har masser hyggelige, større og mindre byer der bestemt er et besøg værd. Besøg blandt andet den hyggelige, lille landsby, Stein am Rhein, hvor smukke bindingsværkshuse og fantastiske malede facader venter på jer. Byer som Frauenfeld, Altstätten og Bischofszell har masser spændende landskaber, små, hyggelige butikker og restauranter samt maser kultur og historie at dykke ned i.