Ferieparker i Vallonien

Er I vilde med at udforske naturen og smukke landskaber? Så se vores udvalg af moderne ferieparker og ferielejligheder i Vallonien! Dette område i Belgien er perfekt for naturelskere, da I her vil få muligheden for at bo tæt på naturparker og smukke skovområder, som er ideelle for cykel-og vandreture. 

Læs mere

1

resultat

Ingen anmeldelser
landal-forest-resort-your-nature
1/30
Fra: 2.327 kr.
June 24 - 4 nætter, 2 voksne
7 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Slip væk fra hverdagens stress og jag

I denne region kan I få skuldrene helt ned, da Vallonien er fyldt med ro og afslappende aktiviteter. I kan selv vælge om I vil opleve landskabet fra vandsiden eller til lands, da der er masser af muligheder for at leje kajaker eller cykler. I kan endda opgradere ferien og forkæle familien med en tur i en luftballon! Efter lange dage i naturen, så er en ferielejlighed et perfekt valg, da I vil have masser af plads og jeres eget køkken til at kokkerere aftens måltider. 

Kulinariske oplevelser

Belgien er verdenskendt for lækre desserter og gode ingredienser, og er derfor et paradis for madelskere. Her kan I prøve en stor variation af belgiske chokolader, som vil få din mund til at løbe i vand. I Vallonien kan I også glæde jer til skønne retter og special øl, da denne provins er særligt kendt for deres ølbryggerier.

Derfor burde I besøge Vallonien

Highlights i Vallonien, som I kan glæde jer til:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Nyd Belgiske specialiteter som chokolade og øl
  • Udforsk smukke skovområder
  • Prøv vandsport eller en luftballon