Banner

Ferieparker i Umbrien

Umbrien er for jer, der ønsker at udforske uspoleret natur, opleve autentiske kulturbyer, samt nyde hinandens selskab i hyggelige omgivelser. Med en ferielejlighed i Umbrien har I de helt rette forudsætninger for at kunne tage på dagsudflugter og tage hjem og nyde hjemmelavede middage i ferielejligheden i mere afslappende og private rammer.

Læs mere

0

resultater

Det perfekte rejsemål for naturelskere

Umbrien er en helt speciel perle i Italien, som er én af de få regioner i Italien, som ikke har en kyststrækning. I får derimod skønne, grønne oplevelser, hvor I kan komme helt tæt på naturen med sjove aktiviteter, som hele familien kan være med til. Friferie tilbyder hyggelige ferieparker og ferielejligheder i Umbrien, som giver jer rig mulighed for at slappe af med familien. Find jeres foretrukne feriebolig på vores hjemmeside eller via vores rejseeksperter på tlf. 7015 4141.

Oplev magien i Umbrien

Med en ferie til Umbrien vil I få smukke naturoplevelser med i baggagen, som både store og små vil finde interessante. I den sydlige del af Umbrien ligger det brusende vandfald, Cascate delle Marmore, som imponerende vælter ud over klipperne. Dette er kendt for at være en romantisk attraktion at besøge om aftenen fra Kærlighedens Balkon lige under vandfaldet. Med sine betagende bjerglandskaber, dybe dale og flotte søer indbyder regionen til lange vandreture i smukke omgivelser.

Umbriens skønne byer

Foruden naturrige oplevelser kan I glæde jer til at opleve Umbriens charmerende byer. Når I bor i en ferielejlighed i en feriepark, har I nemt ved at skræddersy jeres ferie. Tag til Umbriens hovedstad, Perugia, som er en gammel universitetsby med flotte bygninger, store pladser og specielle gader. Denne by er også kendt som Italiens chokoladeby, da der bliver produceret de kendte Baci-chokolader, som altid indeholder et lille digt om kærlighed. Orvieto er bestemt også et besøg værd, som er regionens vinby. Byen ligger på en kæmpe klippe, hvor I kan glæde jer til at se den gotiske domkirke, som er et helt fantastisk syn. Ydermere kan I slentre i gågaden, på museer, i butikker eller besøge de mange middelalder- og renæssancebygninger.

Smagsoplevelser i Umbrien: Trøfler, og lokale delikatesser

Umbrien er, som enhver anden italiensk region, rig på gastronomiske oplevelser. Den helt store specialitet i Umbrien er regionens eftertragtede sorte og hvide trøfler, som er helt fantastiske. De udsøgte trøfler bliver brugt i pastaretter og på bruschetta. Stegte skovduer med rødvinssauce eller stegt vildsvin fyldt med fennikel og friske grønsager er ligeledes retter, I bør smage på jeres ferie til Umbrien. Med en ferielejlighed kan I nemt købe råvarer og kreere aftenens middag hjemme, hvor I kan nyde et glas Orvieto hvidvin, som er blandt de bedste i området.

Det bedste af regionen

Highlights I kan glæde jer til I Umbrien: 

  • Spækket med historie og kultur
  • Tag en dukkert i den skønne sø Trasimeno
  • Oplev den storslåede Basilica di San Francesco
  • Lækre, lokale delikatesser