Banner

Ferieparker i Luxembourg

Luxembourg er den perfekte destination for jer, som leder efter skønne ferieparker og ferielejligheder, samt elsker natur og kulturhistorie. Glæd jer til at opleve den fortryllende atmosfære i Luxembourg, hvor historiske slotte og billedskønne landskaber skaber uforglemmelige øjeblikke. Udforsk UNESCO-listede gamle bydele i Luxembourg City, tag på eventyr langs Mullerthal-stien gennem kløfter, og nyd vinmarkerne i Mosel-regionen. Fra gastronomiske herligheder til kulturelle perler, Luxembourg tilbyder en unik rejseoplevelse. Planlæg jeres rejse nu og se alle de ferieparker og ferielejligheder vi tilbyder her på vores hjemmeside. 

Læs mere

1

resultat

Domaine la Sapiniere
Ingen anmeldelser
domaine-la-sapiniere
1/20
2.723 kr.Fra: 2.223 kr.
June 22 - 3 nætter, 2 voksne
9 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Opdag skønheden i dette lille europæiske land.

Tag på familieferie i Luxembourg og slip for turisttrængslen, da dette stadig er en lille gemt europæisk perle. Landet lokker med smukke natur landskaber, som også byder på flotte vinmarker. Dermed er dette også et land, som er oplagt til at udforske på lange gå- og cykelture langs floder og naturskønne stier. Er I mere til by og kultur, så kan I også sagtens finde dette her, når I bestiller en ferielejlighed i Luxembourg, da dette land er fyldt med små autentiske landsbyer. 

Luxembourgs lækre spa

Udover fantastiske landskaber og flotte byer, så er Luxembourg også stedet at tage til, hvis I har brug for en god omgang wellness og afslapning. Luxembourg har mange flotte spa og wellness steder, hvor I kan få lækker massage, slappe af i termiske bade eller svede stressen ud i saunaen. Luxembourg er kort sagt en perfekt feriedestination med maleriske landksaber, flotte byer, lækre spa og ikke mindst mange ferieparker og ferielejligheder.

Alt det bedste Luxembourg har at tilbyde

Highlights i Luxembourg, som I kan glæde jer til:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Besøg gamle slotte
  • Slap af i termiske bade
  • Tag på vandreture i smuk natur