Banner

Ferieparker i Steiermark

Oplev et af Østrigs største områder, nemlig Steiermark, hvor flotte landskaber er fundet så langt øjet kan se og er den perfekte lokation for ferie i en ferielejlighed. Der er masser af muligheder for både afslapning, aktiviteter og kulturbesøg for hele familien. 

Læs mere

0

resultater

Ferieparker og ferielejligheder i Steiermark

Det er oplagt at bestille jeres næste ferie til Steiermark i Østrig. Ferielejlighederne i Steiermark området er moderne og hyggelige og giver jer optimal mulighed for at opleve den østrigske natur og det flotte område, samtidig med at I bor i skønne ferieparker, hvor der altid sker spændende ting. Har I flere spørgsmål til området eller specifikke ferieparker eller ferielejligheder er I velkomne til at ringe ind til os på 70 15 41 41.

Naturparadis i Steiermark

Naturen i Steiermark bliver man nødt til at  opleve i person! Smukke høje bjerge, grønne skove, vinmarker, floder, søer og meget mere venter på jer. Oplev f.eks. den fortryllende nationalpark Gesäus, det smukke Narzissenwiese område nord for Bad Aussee, Teufelstenen i Fischbach Alperne eller Günster vandfaldet i Schladminger Tauern. Steiermark er nærmest én stor naturpark, perfekt til den aktivitetssøgende familie.

Den perfekte destination for den aktive familie

Der er rig mulighed for en aktivitetsfyldt ferie i Steiermark og det er oplagt at udforske områdets udendørs aktiviteter. Her kan I vandre, cykle, sejle, spille golf, ride, rappelle, zip-line, paraglide og meget andet! Tag eksempelvis på en vandretur på Wild Waters Hiking Trail ved Schladminggletscheren, hvor I finder strømmende floder og flotte udsigter. Steiermark har desuden nogle fantastiske cykelruter, både for børnefamilier og mere udfordrende ruter for de mere rutinerede.

Hyggelige byer, slotte og historiske oplevelser

Steiermark har også mange hyggelige byer med flotte østrigske slotte, kirker og bygninger. Områdets hovedstad er byen Graz, inviterer jer indenfor til hyggelig og autentisk østrigsk stemning. I Steiermark kan man bl.a. opleve det gamle og flotte Riegersburg slot, belliggende på toppen af et bjerg. Vandreturen op til slottet er en stor oplevelse i sig selv, og bringer jer forbi gamle stenmure, vagthuse og bastioner. I kan også tage på opdagelse i områdets museer og forskellige udstillinger, hvor I tager et smut tilbage i tiden og kan opleve den østrigske historie på nærmeste hold. Admont Benedictine kloster kan også klart anbefales, hvis I godt kan lide biblioteker og museer.

I Steiermark venter jeres næste eventyr

Highlights I kan glæde jer til: 

  • Skønne ferieparker og ferielejligheder
  • Besøg den unikke by Graz
  • Smag på Steiermarks berømte vin
  • Få en varieret familieferie
  • Oplev smuk arkitektur