Banner

Ferieparker i Tyrol

Hvad end du drømmer om afslapning i smukke omgivelser eller en ferie fyldt med oplevelser, har Tyrol det, du søger! Med en feriebolig i dette område får du nogle dejlige rammer i fredfyldte omgivelser. Beliggende i det vestlige Østrig er Tyrol et område, der byder på smuk natur med høje alpetinder, hyggelige landsbyer og den spændende landsdelshovedstad, Innsbruck, med kejserpaladset og de charmerende gader. Om vinteren er det på de stejle pister, turisterne morer sig, hvor der er vilde gletsjere og evig sne.

Læs mere

1

resultat

Seeblick Toni
8.2
seeblick-toni
1/32
Fra: 955 kr.
June 25 - 3 nætter, 2 voksne
9 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Ferielejligheder tæt på naturen

Oplev Tyrol på bedste vis fra en ferielejlighed, hvor I selv kan køre rundt til skønne naturoplevelser, sjove aktiviteter og kulturelle byer. Tyrol er en alsidig region i Østrig, som har et væld af oplevelser i vente både sommer og vinter. Hos Friferie kan I bestille lige netop den ferielejlighed, I ønsker til hele familien. Find og book jeres favorit online her på siden eller via vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 70 15 41 41.

Oplevelser i alsidige Innsbruck

Omkranset af imponerende bjergkæder er Tyrols største by, Innsbruck, placeret, hvor der er rig mulighed for storslåede naturoplevelser på mountainbike eller på lange vandreture. Foruden den billedskønne beliggenhed byder Innsbruck på historiske monumenter, moderne arkitektur og kulturelle seværdigheder. Besøg det smukke kejserpalads fra 1460, Ambras-slottet, med sine imponerende haver, Europas ældste museum og eventyrlige stil bestemt er et visit værd. I kan også gå en tur i den charmerende gamle bydel fra middelalderen, hvor Det Gyldne Tag er placeret, som er en treetagers balkon dækket med næsten 3000 kobbertagsten.

Aktiv ferie i Tyrol

Tyrol er den optimale region at rejse til for den aktive sjæl, der ønsker naturskønne oplevelser i det fri. Fra en ferielejlighed har I de helt rette muligheder for at få så stort udbytte af regionens fortryllende natur. Tyrol er ikke blot Østrigs mest bjergrige område, men er også hjemsted for store skove, funklende bjergsøer og grønne, idylliske dale. Naturen er fænomenal til vandreture, mountainbiking og klatring, så hvis I ønsker at komme langt væk fra hverdagens stress og jag, er Tyrol det perfekte feriested.

Det autentiske Tyrol

Tyrol er en hel speciel region i Østrig, hvor befolkningen gør en dyd i at værne om nationale traditioner. Det gør en ferie til Tyrol til en autentisk oplevelse, hvor man som ferierejsende kan få et indblik i østrigsk kultur på bedste vis. Maleriske bondehuse i alperne, lytte til tyrolermusik og de kendte folkedragter er indbegrebet af sand tyrolerstemning. Vælger I at holde ferie i en ferielejlighed, kan I besøge et væld af hyggelige områder, hvor den fulde tyrolerstemning kan mærkes.

Spændende madkultur og hyggelige restauranter

Er du vild med øl, er Tyrol en fantastisk destination, da du rundt i landet finder mange hyggelige barer. Samtidig er området kendt for en helt særlig gæstfrihed, som skaber en afslappende og charmerende atmosfære på landets spisesteder. På madfronten har Tyrol også meget at byde på. I Tyrol vægter man lokale produkter af god kvalitet højt, samtidig med at du i området finder en spændende madkultur. I takt med at du bevæger dig rundt i området, vil madtraditionerne variere. Mod syd finder du det italiensktalende område Trentino, hvor maden i høj grad har ladet sig inspirere af sine pastaglade naboer. Men også de øvrige egne af Tyrol byder på spændende madoplevelser. På menukortet vil man typisk finde traditionelle retter såvel som østrigske specialiteter, blandt andet de lækre doughnuts krapfen, små snacks eller fyldte pandekager. Spiser man ude i Tyrol, går man aldrig sulten i seng!

Hvorfor rejse til Tyril?

Highlights om Tyrol:

  • Spektakulære naturoplevelser
  • Spændende byer
  • Paradis for den aktive feriesjæl
  • Autentisk tyrolerstemning