Banner

Ferieparker i Vest Slovenien

Om I finder ferieglæde ved hyggelige kystbyer med bademuligheder eller i bjergene med vandfald, floder og søer, så har det vestlige Slovenien noget til alle. I dette område finder I også ferieparker og ferielejligheder, hvor I kan holde ferie efter jeres behov og egen planlægning.

Læs mere

0

resultater

Oplev Slovenien fra en ferielejlighed

Høje bjerge, dybe dale og mørke grotter: alt dette finder I i det lille, men smukke land, Slovenien, der på trods af størrelsen har mange spændende oplevelser. Alle disse oplevelser kan I nemt komme til på jeres kør-selv ferie til det vestlige Slovenien, når I bor i en ferielejlighed i en feriepark. Få flere informationer om Vest Slovenien her på hjemmesiden, hvor I også kan læse mere om ferielejligheder i området. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 15 41 41.

Fleksible ferielejligheder i hele Slovenien

I finder skønne ferielejligheder og ferieparker i både den vestlige og den sydøstlige del af Slovenien, så I kan vælge den ferielejlighed, der passer jeres families behov og ferieglæder bedst. Med en ferielejlighed  i det vestlige Slovenien får I ferie på jeres egne præmisser, hvor I kan prioritere de oplevelser, som I finder interessante, samt I får mulighed for at selv lave lækre retter i jeres eget feriekøkken. 

Eventyr i det Vestlige Slovenien

I den nordlige del af det vestlige Slovenien er naturen helt fantastisk og byder jer på mange oplevelser. Bor I i en ferielejlighed i dette område, må I ikke gå glip af den smukke Bled sø, som har en lille ø i midten med en kirke, hvortil I kan sejle ud. I nationalparken Triglav kan I også få mange ferieminder, og området egner sig godt til adrenalinfyldte aktiviteter som river-rafting, paragliding og mountainbike. I den sydlige del kan I opleve lokale kystbyer med hyggelige spisesteder og fine bademuligheder. Der er altså noget for alle, når I bor i en ferielejlighed i en feriepark i det vestlige Slovenien.

Det bedste af Vest Slovenien

Highlights I kan se frem til: 

  • Ferielejligheder efter jeres behov
  • Se smuk natur og historie i Ljubljana
  • Smag på det lækre slovenske køkken
  • Oplev utrolige underjordiske grotter