Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Lulu Guldsmeden

Top Faciliteter
Morgenmad
WIFI
Gratis på hele hotellet
Bar
Parkering
Mod gebyr
Top Faciliteter
Morgenmad
WIFI
Gratis på hele hotellet
Bar
Parkering
Mod gebyr

Velkommen til Hotel Lulu Guldsmeden

Hotel Lulu Guldsmeden er et danskejet nyere Boutique-hotel med en super central beliggenhed i Berlin. Her får I ”Dänisches Hygge”, selvom I befinder jer midt i Tysklands hovedstad, så her vil I straks føle jer hjemme fra det øjeblik I tjekker ind. Placeringen på Potsdammer Strasse er også rigtig god med Potsdamer Platz indenfor gåafstand (ca. 1,1 km) og Kurfürstenstrasse metrostation 450 m. fra receptionsdøren. Hotellet har en hyggelig gårdhave, og byder gerne gæsterne velkommen i deres egen bæredygtie øko-restaurant med det danskklingende navn ”Saeson”. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
WIFI
Gratis på hele hotellet
Cykel udlejning
Pension
Morgenmad
Bar/Restaurant
Bar
Generelt
Nærmeste lufthavn
Berlin Tegel, 11 km
Nærmeste by
Berlin
Antal værelser
Antal: 81
Parkering
Mod gebyr
Butikker
Mini marked
300 m

Lulu Guldsmeden i Berlin

Værelser i "Guldsmeden"-standard

Værelser i "Guldsmeden"-standard

Værelserne på Hotel Lulu Guldsmeden er et kapitel for sig, for ingen af dem er helt ens. Alle værelser har naturligvis egne (lidt små) badeværelser med div. kvalitets-toilet-artikler som sæbe/shampoo inkluderet i prisen. De fleste værelser er udstyret med en himmelseng (dog ikke sky-rooms på tag-etagen), og har et moderne trælook og gode møbler. Det er ”hyggelige” værelser med sans for detaljen.

God plads til ekstra-personer - Gyng-Gang!

God plads til ekstra-personer - Gyng-Gang!

Selve hotelbygningen er oprindelig opført med ”højt til loftet”, og det har Guldsmeden bevaret og udnyttet helt genialt ved at indrette hems med ekstra sovepladser, så medrejsende personer slipper for at sove på udtrækssenge, men har ”rigtige” senge til rådighed. Disse unikke flerpersoners-værelser kaldes ”Loft Superior”, og er enddog udstyret med en gynge i alle værelser af den type (dog med begrænset gyngeplads).

Økologisk og bæredygtig profil

Økologisk og bæredygtig profil

Hotellet forsøger så vidt det er muligt at benytte lokale og økologiske råvarer. Hele tankegangen går naturligvis igen lige fra valget af rengøringsmidler, sengetøj af økologisk bomuld, sensor-styret belysning og energispare-pærer. Desuden kan man på hotellet leje cykler, hvilket er en perfekt måde at komme rundt i en storby som Berlin på.

Dansk ejet hotel

Dansk ejet hotel

Hotel Lulu i Berlin er en af de nyere skud på stammen af den danske hotelkæde Guldsmeden. I september 2017 slog de dørene op i den gamle bygning fra 1850erne med 81 helt nyrenoverede værelser i den ”hyggelige” Guldsmeden-stil. Guldsmeden er i særdeleshed i Danmark et meget kendt og succesrigt dansk hotel-brand, som er ensbetydende med god kvalitet, og af samme grund har mange trofaste stamgæster.