Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Iberostar Malaga Playa

Top Faciliteter
Halvpension
Inklusiv
Udendørs pool
Separat børnepool
Vandrutsjebaner
WIFI
Gratis på hele hotellet
Strand
Småsten
Top Faciliteter
Halvpension
Inklusiv
Udendørs pool
Separat børnepool
Vandrutsjebaner
WIFI
Gratis på hele hotellet
Strand
Småsten

Velkommen til Hotel Iberostar Malaga Playa

Måske det bedste hotel på hele Costa del Sol. Vil I gerne forkæles med flotte og luksuriøse omgivelser, så er Hotel Iberostar Malaga Playa svaret. Når vi siger 'måske det bedste på hele Costa del Sol', mener vi det - stedet er rigtigt lækkert. Hotellet er bygget i klassisk maurisk stil, og ligger direkte ned til stranden kun adskildt af den bilfrie strandpromenade. Der er et rigtigt flot poolområde, hvor dagene kan nydes på de dejlige solstole under parasollen eller i skyggen af en palme. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
Legeplads
Strygejern
Vaskeri
Tørretumbler
Safe boks leje
WIFI
Gratis på hele hotellet
Udflugtsprogram
Indendørs legeplads
Pension
Halvpension
Inklusiv
Bar/Restaurant
Pool bar
Restaurant
Snack bar
Bar
Spa & Wellness
Massage
Generelt
Parkering
Mod gebyr
Nærmeste lufthavn
Malaga, 4.7 km
Nærmeste by
Torrox Costa, 200 m
Handicap faciliteter
Sauna
Underholdning
Underholdning
Mini klub
Pool
Indendørs pool
Sol badnings område
Liggestole ved pool
Vandrutsjebaner
Vandland
Separat børnepool
Baby pool
Udendørs pool
Strand
Strand
Småsten
Butikker
Supermarked
200 m
Mini marked
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Vand aerobics
Yoga

Hotel Iberostar Malaga Playa i Spanien

Iberostar Malaga Playa

Iberostar Malaga Playa

Måske det bedste hotel på hele Costa del Sol. Vil I gerne forkæles med flotte og luksuriøse omgivelser, så er Hotel Iberostar Malaga Playa svaret. Hotellet er bygget i klassisk maurisk stil. For børnene er der selvfølgelig børnepool og legeplads. I sommersæsonen arrangeres der international miniklub med forskellige aktiviteter. Om aftenen er der underholdning med shows og live musik flere gange om ugen. Vi gør opmærksom på, at restauranten er helt røgfri, og desuden skal de mandlige gæster være iklædt lange bukser om aftenen. Alle boliger på Hotel Iberostar Malaga Playa er lækkert indrettede, og lejlighederne ligger i to separate bygninger bag selve hovedbygningen. Ejendommen har utroligt flotte haver, ligesom bygningerne også er det. 

Bademuligheder

Bademuligheder

Iberostar Malaga Playa ligger direkte ned til stranden kun adskildt af den bilfrie strandpromenade. Der er et rigtigt flot poolområde, hvor dagene kan nydes på de dejlige solstole under parasollen eller i skyggen af en palme. Bliver det for varmt kan poolbaren hjælpe med kolde drikkevarer. Mod et mindre depositum udleveres håndklæder, som I kan bruge ved den store pool på 900 m2. Den indendørs pool med jacuzzi er opvarmet om vinteren.

Mad og drikke

Mad og drikke

På Iberostar Malaga Playa findes der tre barer. Heriblandt, en bar ved poolen, samt en loungebar med terrasse med havudsigt. Så når solen bager og man har det varmt, kan man nemt køle sig ned under en parasol i sin kolde drink, såvel som over hovedet. Derudover, har resortet en lækker buffetrestaurant. Denne serverer nogle af de bedste spanske specialiteter og internationale retter. 

Området omkring Iberostar Malaga Playa

Området omkring Iberostar Malaga Playa

Resortet ligger i nærheden af en meget smuk naturpark, Parque Natural Sierras de Tejeda Almijara y Alhama. Her er der smukke søer, små vandfald og betagende udsigter fra bjergenes toppe. Så man kan snildt smide vandrestøvlerne på og begive sig hen til naturparken. Der er også en mulighed til dem, som ønsker en storbytur. Málaga ligger i nærheden og tilbyder netop dette. Málaga byder på et væld af butikker og restauranter. Man kan også besøge det gamle slot, med udsigt over hele byen og kysten eller se den gamle tyrefægterarena.