Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Costa Blanca

Den hvide kyst
Fantastiske sandstrande ved Middelhavet
Charmerende badebyer
Oplev den spændende by, Alicante
Massevis af lækre fiskerestauranter
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller ved Costa Blanca

Midt på Spaniens østkyst finder man Costa Blanca, hvor man kan opleve den ene skønne sandstrand efter den anden, og de ligger selvfølgelig ud til det smukke og turkisblå Middelhav. Her kan du besøge charmerende badebyer og blot nyde en afslappende ferie i det solrige og milde spanske klima. Book et ophold på hotel ved Costa Blanca, så du kan slippe for alle bekymringerne. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Costa Blanca

På hotel ved Costa Blanca

På hotel ved Costa Blanca

Tag hele familien med til den hvide kyst, hvor I kan opleve den ene smukke sandstrand efter den anden. Her venter jer lange og solrige dage med afslapning og hyggeligt besøg i de charmerende badebyer. Book et ophold på hotel ved Costa Blanca, så I kan slippe for alle bekymringerne vedrørende madlavning og rengøring. Her skal I blot nyde hinandens selskab og hotels faciliteter, samt friheden til at gøre, hvad der passer jer bedst. 

En prægtig storby

En prægtig storby

Costa Blanca ligger både nord og syd for den lysende by, Alicante, som er en stor havneby med brede alléer og grønne haver. Byen ligger lige ved foden af klippen, Benacantil, hvor den dramatiske fæstning Santa Barbara er at finde. Hvis I besøger Alicante kan du nyde strandlivet, de mange hyggelige fiskerestauranter og et mildt klima - hele året rundt. I kan slentre ad strandpromenaden langs sandstranden, som er omgivet af palmer og bevæge jer ned på marinaen med de mange lystyachter. 
Charmerende badebyer

Charmerende badebyer

I Calpe kan I nyde de pragtfulde strande og den smukke strandpromenade. Samtidig kan I opleve byens vartegn, forbjerget Penon de Ifach, med en tur op på toppen, hvorfra man kan nyde en smuk udsigt over Costa Blanca og Middelhavet. Endvidere kan I besøge de lokale fiskerestauranter, hvor I kan få paella med friskfanget fisk, skaldyr og blæksprutter. I Santa Pola ligger det populære feriested Gran Vista, som er ideelt til specielt børnefamilier.