inspiration

Sikker booking med Friferie

1.000+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Medlem af Rejsegarantifonden

Inspiration til din ferie

Hos Friferie finder du massevis af feriemuligheder - hvad enten du vil rejse sommer eller vinter, forår eller efterår! Vi har både fantastiske campingpladser, vidunderlige ferieparker med store badelande og lækre ferielejligheder. Vores boliger ligger i mere end 15 europæiske lande - så hvor skal destinationen gå hen? Er I til strandferie eller storbyferie - eller bare at dase ved en pool? Skal ungerne forkæles med en tur til et badeland? Eller skal I på romantisk tur, hvor I bare vil nyde god mad og lækker vin? 

Der er tonsvis af overvejelser at gøre sig, når man skal på ferie. Derfor har vi samlet lidt højdepunkter i vores ferieinspiration: 

Efterårsferie

Efteråret er en fantastisk årstid at rejse på. Temperaturen er mildere, og det betyder, at oplevelserne bare står i kø! Flere af vores campingpladser har stadig åbent, men hvis I gerne vil bade, bør I tage et kig på en af vores ferieparker med badeland.

Kort køretur

Skal I på kør-selv-ferie? Det behøver ikke være lange køreture for at komme på familieferie til vores campingpladser eller ferieparker. Vi har massevis af destinationer, som kun er en mindre køretur. Pak bilen og tag afsted på eventyr!

Storbyferie

Sightseeing, kultur, historie og masser af lækkert at spise og drikke? Vi har både campingpladser, ferieparker og ferieboliger, som ligger tæt på storbyer. Besøg fx Barcelona, Paris eller Rom og få de mest fantastiske ferieminder. 

Vandland hele året rundt

Badeferie er et hit hele året rundt! Heldigvis har vi masser af ferieparker med store badeland og masser af campingpladser med kæmpe vandland og vilde rutsjebaner. Der er noget til enhver smag - og både for store og små vandhunde!

Perfekte feriesteder udenfor højsæsonen

imageAlt

Landal Coldenhove

imageAlt

Landal Sonnenberg

imageAlt
imageAlt

Camping Playa Brava

imageAlt

Landal Dwergter Sand

imageAlt

Camping Village Fabulous