inspiration

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Medlem af Rejsegarantifonden

Inspiration til din ferie

Hos Friferie finder du massevis af feriemuligheder - hvad enten du vil rejse sommer eller vinter, forår eller efterår! Vi har både fantastiske campingpladser, vidunderlige ferieparker med store badelande og lækre ferielejligheder. Vores boliger ligger i mere end 15 europæiske lande - så hvor skal destinationen gå hen? Er I til strandferie eller storbyferie - eller bare at dase ved en pool? Skal ungerne forkæles med en tur til et badeland? Eller skal I på romantisk tur, hvor I bare vil nyde god mad og lækker vin? 

Der er tonsvis af overvejelser at gøre sig, når man skal på ferie. Derfor har vi samlet lidt højdepunkter i vores ferieinspiration:

Med Badebussen sydpå

Når I tager Badebussen på ferien, kan I slappe af hele vejen. Børnene bliver underholdt, og I skal ikke tænke på transport, trafik eller noget - og før I ved af det, er I fremme ved Italiens og Kroatiens strande.

Kort køretur

Skal I på kør-selv-ferie? Det behøver ikke være lange køreture for at komme på familieferie til vores campingpladser eller ferieparker. Vi har massevis af destinationer, som kun er en mindre køretur. Pak bilen og tag afsted på eventyr!

Last Minute 2024

Har I endnu ikke booket årets sommerferie? Det er snart ved at være sidste chance, men vi har heldigvis stadig udvalg på nogle rigtig gode campingpladser og ferieparker - og også med gode Last Minute-priser!

Storbyferie

Sightseeing, kultur, historie og masser af lækkert at spise og drikke? Vi har både campingpladser, ferieparker og ferieboliger, som ligger tæt på storbyer. Besøg fx Barcelona, Paris eller Rom og få de mest fantastiske ferieminder.

Ferie hele året rundt

Hos Friferie har vi ferier til hele året. Campingsæsonen varer fra påskeferien og til efter efterårsferien. En campingplads kan være den perfekte lokation til en base på en storbyferie, eller hvis du bare gerne vil nyde den rolige atmosfære og de milde temperaturer udenfor højsæsonen. Vores ferieparker har åbent hele året rundt, og der er store badelande og fantastiske faciliteter i vente. 

Pierre et Vacances ferielejligheder
campingferie

Highlights til sommerferien

imageAlt

Camping Bella Italia

imageAlt

Marvilla Parks La Croix du Vieux Pont

imageAlt

Camping Marina di Venezia

imageAlt

Camping Duinrell

imageAlt

Camping Park Umag

imageAlt

Camping Norcenni Girasole Village