kør-selv ferie

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Medlem af Rejsegarantifonden

Mere end 30 års erfaring med kør-selv ferie

Hos Friferie har vi mere end 30 års erfaring, når det gælder kør-selv ferier og bilferier. Hvert år drager mange danskere ned til sol og sommer, og det er netop friheden til selv at bestemme tempoet, der lokker. Det kan også være, at I bare gerne vil lidt udenfor de danske grænser på en kort visit - og så er det jo perfekt at tage bilen!

Friferie tilbyder jer uanede muligheder for kør-selv ferie, hvad end I vil på luksuscamping, i en feriepark med vandland, eller bo i en hyggelig ferielejlighed. I bestemmer selv feriens længde, så I kan tilpasse kør-selv ferien nøjagtigt efter jeres behov.

Camping - kør selv

mobilhome

Camping er den perfekte kør-selv ferie. På friferie.dk kan du vælge mellem mere end 1.000 af Europas allerbedste campingpladser. Luksuscamping er 4- og 5-stjernede campingpladser med store og flotte badelande, og mange af pladserne ligger direkte ned til stranden og tæt på hyggelige byer. Vi tilbyder forskellige boligtyper fra store og luksuriøse mobilhomes med træterrasser til hyggelige og autentiske lodgetelte.

Feriepark - kør selv

feriebolig, ferielejlighed, feriepark

Hos Friferie tilbyder vi Danmarks bedste udvalg af ferieparker i Europa. Så pak bilen, og tag børnene med på kør-selv ferie. Tag enten til Sydens sol og bo i en familievenlig ferielejligheder, eller tag på vinter- eller efterårsferie og bo i en af vores store ferieparker med vandland. Nyd familieferien i en feriepark, som er skønt placeret tæt på strand og hyggelige byer.

Kør-selv-ferie i hele Europa

Kør-selv-ferie for hele familien

På en kør-selv-ferie bestemmer I det hele selv, da I typisk kører I jeres egen bil. I slipper derfor for ventetid i lufthavnen, transferbusser og lejebiler. Det giver jer den helt store frihed til at se alt det, som  familien drømmer om - hvad end det er smukke sandstrande eller kulturelle oplevelser. Friferie tilbyder et stort udvalg af kør-selv-ferier til alle de bedste destinationer i Europa.

Fordele ved kør-selv-ferie

Der er mange fordele ved at tage på kør-selv ferie. Det giver jer maksimal uafhængighed og frihed. I kan holde ind og strække ben, når det passer jer og køre I netop det tempo, der passer jer bedst. På en rigtig kør-selv bilferie har I muligheden for at opleve, hvordan landskabet ændrer sig og nyde udsigten til de forskellige omgivelser. I kan nemt udvide jeres planlagte kør-selv ferie, hvis I opdager seværdigheder, I er bare må se. Desuden er kør-selv ferie lig med masser af tid i selskab med familien til sjove lege og sange i bilen.

Gode råd til kør-selv ferien

Inden afrejse er det vigtigt at I undersøger, hvorvidt der er brobetaling eller vejafgifter på jeres kør-selv ferie. Hvis I rejser med børn, er det også værd at overveje at planlægge sjove lege eller overraskelser, så børnene føler sig aktiveret under kør-selv ferien. Det er også vigtigt at I tjekker, om der er nogle specifikke regler, som I bør overholde, for de lande I kører ind i. Det kan blandt andet være miljømærkater, gule veste eller alkoholtester.

Kør-selv ferie til alle de bedste destinationer

Italien er og bliver danskerne foretrukne kør-selv rejsemål med sine lange brede sandstrande og smukke kulturskatte i charmerende byer. Frankrig er også en fantastisk destination til god kør-selv ferie. Her kan I kombinere storbyferie med sandstrande og palmer. Vil I opleve lange kyststrækninger med smuk blåt vand, spændende natur og idylliske byer, så kan I tage på kør-selv ferie til Kroatien.

Kør-selv ferie udenfor højsæsonen

Man kan sagtens tage på kør-selv ferie, selvom det ikke er en sommerferie. Både vinter, forår og efterår er dejlige rejsetidspunkter, og med vores ferieparker med badelande kan man stadig komme på en velfortjent badeferie. Måske vil I gerne afsted på en lidt kortere ferie, og vil derfor ikke køre så langt - så er Tyskland og Holland perfekte destinationer... ja, eller endda en ferie i Danmark!