om os

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Medlem af Rejsegarantifonden

Din næste ferie begynder her...

Hos Friferie kan du både bestille din ferie online eller ringe til os på tlf. 7015 4141

Hos Friferie vil vi gerne give dig en unik og uforglemmelig oplevelse. Igennem mere end 30 år, har vi sendt gæster på ferie i hele Europa til feriesteder, som vi har kvalitetsstemplet af flere omgange. Vores førsteprioritet er at give jer den bedste service og de helt rigtige råd, så alle vores feriegæster får den bedst mulige ferieoplevelse.

  • Et udvalg på mere end 1.300 campingpladser, ferieparker og ferielejligheder
  • Beliggende i 16 europæiske lande
  • Mere end 30 års erfaring med kør-selv-ferier
  • Vi er direkte samarbejdspartnere med alle de bedste campingpladser og ferieoperatører
  • Et erfarent team af feriespecialister, der med passion og glæde giver dig dét ekstra

Når I bestiller familieferien hos Friferie, er det med fuld tryghed og sikkerhed. Vi tager os godt af hele familien!

Fra Valby Langgade til Bibione...

Friferie begyndte sin historie i Valby i et lille kælderlokale, og helt fra begyndelsen var det med fokus på firmaferie. Efter et år flyttede grundlæggerne Peter Jaksland og Peter Anker Jensen kontoret til Valby Langgade, og de så hurtigt muligheden for at sælge alt fra ferieboliger, hoteller og ferielejligheder til campingferier til den almindelige, danske familie.

En af de helt store kontrakter og aftaler var med Camping Ca’savio. Camping Ca'Savio dannede i starten grundlag for en stor del af salget sammen med ferielejlighederne på Valbella i Bibione. Salget af campingferie bragede afsted, og trods kriser og nedgang, vendte kunderne altid tilbage.

Camping: Dét, som vi er bedst til

I 2016 valgte Jaxland og Anker Jensen at gå nye veje, og Friferie blev købt og overtaget af Bent Sortsø, ejer af Friferies største konkurrent Dansk Bilferie. Friferie blev herefter en del af endnu en udviklingslavine fra Stationsparken i Glostrup, og er i dag medlem af den internationale koncern, kendt som CampingVision, og som står for det største udbud af campingferier i Europa. Vi arbejder i tæt samarbejde med brands som VacanceSelect, Allcamps og LuxCamp, og har kontorer i både Glostrup, Breda, Genève, Hamborg, Prag og Ljubljana.

Samme passion og endnu større udvalg

I 2023 overtog Friferie den danske del af Vacanceselect. Det har betydet, at vi nu har fået et endnu bredere udvalg af skønne campingpladser og ferieparker. Det har vi fejret med et nyt logo og en ny hjemmeside - men kernen er stadig den samme; Vi sender danske familier afsted på den bedste ferie nogensinde!

Friferie.dk drives af Dansk Bilferie A/S, der naturligvis er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden (Reg.nr. 1495), så I er garanteret 100% tryghed på ferien. 

Vi er glade for at kalde det vores arbejde og passion, når vi hjælper vores gæster med at finde den helt rigtige ferie. Hos Friferie kan I sammensætte lige præcis den ferie- og boligform, som I ønsker, og I bestemmer selv, om I vil på kør-selv ferie, med Badebussen eller noget helt tredje. Ingen ferier er ens, og det ved vores dygtige rejsekonsulenter alt om. Derfor kan du altid kontakte os via vores kontaktformular, Facebook eller ringe til os på 7015 4141, hvor vi sidder klar til at give jer vores bedste tips og råd til, hvordan netop jeres ferie bliver den bedste nogensinde.

Vi glæder os til at høre fra dig!