samarbejdspartnere

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Medlem af Rejsegarantifonden

Vores samarbejdspartnere

Hos Friferie har vi mange samarbejdspartnere, som tilbyder familievenlige boliger på campingpladser i hele Europa. I kan vælge mellem mobilhomes, telte, bungalows og campingvogne. Bliv klogere på udvalgte samarbejdspartnere nedenfor. I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål, eller har brug for hjælp.

eurocamp

Eurocamp er en af vores største samarbejdspartnere med en kæmpe flåde af boliger. Eurocamp udbyder mobilhomes og telte på rigtig mange campingpladser i hele Europa. De tilbyder alt fra prisvenlige standard boliger til de mere luksuriøse og store boliger med plads til hele familien.  

homair

Homair er vores store franske samarbejdspartner, som tilbyder et stort udvalg af mobilhomes og telte på campingpladser i Italien, Frankrig, Kroatien, Spanien og Østrig. Homair har 30 års erfaring med campingferie, og har specialiseret sig i at skabe de bedste rammer for en dejlig ferie. 

go4camp

Go4Camp er en hollandsk samarbejdspartner, som tilbyder luksuscamping på populære campingpladser i Europa. Boligerne er altid af høj kvalitet, og det samme gælder servicen. Hver detalje i boligerne er gennemtænkt, så rammerne er i top til en afslappende ferie.

Roan

Roan Camping Holidays er en hollandsk samarbejdspartner, som har mere end 35 års erfaring i campingbranchen. Fra kun at tilbyde tre franske campingpladser, er Roan nu vokset sig til en større organisation, som kan tilbyde et bredt udvalg af mobilhomes og telte på campingpladser i bl.a. Italien, Frankrig, Kroatien, Slovenien og Holland.

venue holidays

Venue Holidays er specialister i luksuscamping og har mere end 36 års erfaring. De tilbyder campingferie til familievenlige campingpladser i Italien, Frankrig og Spanien. I kan vælge mellem fuldudstyret mobilhomes, bungalowtelte til gode priser eller de lidt mere luksuriøse safaritelte

gebetsroither

Gebetsroither tilbyder et bredt udvalg af campingboliger som mobilhomes, luksustelte og campingvogne. Du finder Gebetsroither på nogle af de bedste campingpladser i Europa, og I kan fx besøge Italien, Kroatien, Frankrig, Spanien, Østrig, Ungarn eller Slovenien.

happycamp

Happy Camp er en stor italiensk samarbejdspartner, som tilbyder pæne mobilhomes og telte med plads til hele familieb. Happy Camp startede i Italien, men har siden vokset sig udover støvlelandet til bl.a. Kroatien, Ungarn, Frankrig, Slovenien, Holland og Spanien.

gusto camp

Gustocamp tilbyder luksuscamping i mobilhomes og telte af høj kvalitet, og har mere end 10 års erfaring med campingferie i Italien og Østrig. Gustocamp kæler for detaljerne, og har udstyret boligerne med alt hvad du behøver til en behagelig campingferie

landal

Friferie tilbyder en lang række af Landals gode ferieboliger i Nordeuropa, hvor hele familien kan slappe af og nyde hinandens selskab i ferieboligens hyggelige omgivelser. Oplev ferieparker i Tyskland, Østrig, Holland og Belgien med fantastiske muligheder for aktiv ferie i de dejlige, grønne områder. Ferieparkerne har egen reception og aktiviteter for hele familien.