Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Kør-selv-ferie

De bedste destinationer i hele Europa

Mere end 30 års erfaring med kør-selv ferie

Hos Friferie har vi mere end 30 års erfaring, når det gælder kør-selv ferier og bilferier. Hvert år drager mange danskere ned til sol og sommer, og det er netop friheden til selv at bestemme tempoet, der lokker. 

Friferie tilbyder jer uanede muligheder for kør-selv ferie, hvad end I vil på luksuscamping, i badeland, til Bornholm eller bo i en hyggelig ferielejlighed. I bestemmer selv feriens længde, så I kan tilpasse kør-selv ferien efter jeres behov.


Camping - kør selv

Camping er den perfekte kør-selv ferie. På friferie.dk kan du vælge mellem mere end 500 af Europas allerbedste campingpladser. Luksuscamping er 4- og 5-stjernede campingpladser med store og flotte badelande, og mange af pladserne ligger direkte ned til stranden og tæt på hyggelige byer.
Vi tilbyder et vælg forskellige boligtyper fra store og luksuriøse mobilhomes med træterrasser til hyggelige og autentiske lodgetelte.

Ferielejlighed - kør selv

Hos Friferie tilbyder vi Danmarks bedste udvalg af ferieboliger i Europa. Så pak bilen, og tag børnene med på kør-selv ferie til Sydens sol, hvor I bor i familievenlige ferielejligheder og feriehuse. Ferieboligerne ligger typisk på feriesteder med lækre poolområder og sjove faciliteter.
Nyd sommerferien i en ferielejlighed, som er skønt placeret tæt på strand og hyggelige byer.

Kør-selv-ferie i hele Europa

Kør-selv-ferie for hele familien

Kør-selv-ferie for hele familien

På en kør-selv-ferie bestemmer I det hele selv, da I typisk kører I jeres egen bil. I slipper derfor for ventetid i lufthavnen, transferbusser og lejebiler. Det giver jer den helt store frihed til at se alt det, familien drømmer om - hvad end det er smukke sandstrande eller kulturelle oplevelser.

Friferie tilbyder et stort udvalg af kør-selv-ferier til alle de bedste destinationer i Europa.

Fordele ved kør-selv-ferie

Fordele ved kør-selv-ferie

Der er mange fordele ved at tage på kør-selv ferie. Det giver jer maksimal uafhængighed og frihed. I kan holde ind og strække ben, når det passer jer, og køre I netop det tempo der passer jer bedst. På en rigtig kør-selv bilferie har I muligheden for at opleve, hvordan landskabet ændrer sig og nyde udsigten til de forskellige omgivelser. I kan nemt udvide jeres planlagte kør-selv ferie, hvis I opdager seværdigheder, I er bare må se. Desuden er kør-selv ferie lig med masser af tid i selskab med familien til sjove lege og sange i bilen.

Gode råd til kør-selv ferien

Gode råd til kør-selv ferien

Inden afrejse er det vigtigt at I undersøger, hvorvidt der er brobetaling eller vejafgifter på jeres kør-selv ferie. Hvis I rejser med børn, er det også værd at overveje at planlægge sjove lege eller overraskelser, så børnene føler sig aktiveret under kør-selv ferien. Det er også vigtigt at I tjekker, om der er nogle specifikke regler, som I bør overholde, for de lande I kører ind i. Det kan blandt andet være miljømærkater, gule veste eller alkoholtester.

Kør-selv ferie til alle de bedste destinationer

Kør-selv ferie til alle de bedste destinationer

Italien er og bliver danskerne foretrukne kør-selv rejsemål med sine lange brede sandstrande og smukke kulturskatte i charmerende byer. Frankrig er også en fantastisk destination til god kør-selv ferie. Her kan I kombinere storbyferie med sandstrande og palmer. Vil I opleve lange kyststrækninger med smuk blåt vand, spændende natur og idylliske byer, så kan I tage på kør-selv ferie til Kroatien.