Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Domaine de Soulac

Alt det får I:
Lækkert poolkompleks
Massevis af aktiviteter
Børneklubber for børn ml. 5-14 år
Flere flotte sandstrande i nærheden
Top faciliteter
Strandtype
3 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
3 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Bordtennis

Udforsk Sydvestfrankrig!

Med en ferie til Camping Domaine de Soulac kan I være sikre på, at I får dækket alle jeres feriebehov. Slap af i poolen, dyst i et spil bordtennis, tag en tur til stranden eller udforsk det spændende område, der blandt andet er kendt for lækker vin og fantastisk mad. I kan for eksempel tage en tur til Bordeaux, hvor I kan smage lokal vin eller udforske den smukke by. Der er altid noget at lave på Camping Domaine de Soulac! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
3 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solbadningsområde
Underholdning
Mini klub
Junior klub
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
mod betaling
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Velkommen til Camping Domaine de Soulac

Nyd poolområdet

Nyd poolområdet

Med to opvarmede pools har Camping Domaine de Soulac sørget for, at der er plads nok til alle deres gæster. I den ene pool har de lavet et lavvandet område til de yngste gæster, så de også kan være med til at plaske i poolen. Til vovehalsene er der endda en vild vandrutsjebane - så det er bare med at give sig i kast med det skønne poolområde på campingpladsen!

Udnyt de mange aktiviteter

Udnyt de mange aktiviteter

Hos Camping Domaine de Soulac skal ingen kede sig! Dagen lang er der arrangeret aktiviteter, både for børnene i børneklubberne, men også hele familien i form af vandgymnastik, svømmetimer, sportsturneringer, quizzer, karaoke, shows om aftenen og meget, meget mere! Vil I selv stå for underholdningen, kan I frit benytte campingpladsens bordtennisborde, petanquebaner og multisportsplads.

Restaurant med udsigt

Restaurant med udsigt

Hvis I vil nyde et lækkert måltid, samtidig med at I har god udsigt over det flotte poolområde, kan I gøre dette på campingpladsens egen restaurant. Her kan I få franske specialiteter og internationale favoritter, så der skal nok være noget for alle medlemmer af familien! Her kan I også nyde en drink, mens børnene boltrer sig i poolen. Hvis I hellere selv står for maden, kan I købe basisvarer til madlavningen i supermarkedet på Camping Domaine de Soulac.

Smag på vin eller slap af på stranden

Smag på vin eller slap af på stranden

Hvis I er til lækker vin og historiske byer, kan I med stor fordel tage til den smukke by Bordeaux. Tag på shoppingtur, prøv vinsmagning eller oplev de mange historiske bygninger i verdens vinhovedstad. Er I mere til en afslappet dag på stranden, ligger der mange flotte sandstrande i nærheden af campingpladsen. I kan leje en cykel på campingpladsen og cykle de små 3 kilometer til den nærmeste strand, Plage de L'Amélie, eller I kan tage bilen.