Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Espace Blue Ocean

Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Udendørs pool
Multisportsbane
Fodbold
Separat børnepool
Restaurant
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Udendørs pool
Multisportsbane
Fodbold
Separat børnepool
Restaurant

Velkommen til Camping Espace Blue Ocean

Skal du have familien med på sommerferie, så har vi et godt bud på en uforglemmelig ferie for hele familien. Tag en tur til det sydvestlige Frankrig, hvor du finder natur, strand og kultur i massevis, og her finder du også campingpladsen Blue Ocean Espace. Med pladsens fire stjerner kommer du ikke til at mangle noget på din ferie, og pladsen er tilmed certificeret med et EU Ecolabel, hvilket er et ægte kvalitetsstempel at have som europæisk campingplads. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 1 km
Strand
Bus til stranden
Højsæson, gratis
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Gratis
Vandsport
Surf-skole
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter
Tørretumblere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Boule
Multisportsbane
Bordtennis
Basketball
Fodbold
Golfbane
15 km
Ridning
Tæt på pladsen, 1 km, Ponyture, July - August
Volleyball
Sportsturneringer
Minigolf
Cykeludlejning
Restauranter / barer
Pizzaria
July - August
Restaurant
July - August
Take away
July - August
Snackbar
Bar
Diskotek
15 km
Generelt
Grill ikke tilladt
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Spansk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Butikker
Vinhandel
Minimarked
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Biarritz, 17 km
Nærmeste busstation
2 km
Tætteste by
2 km
Nærmeste marked
2 km
Nærmeste supermarked
5 km
Nærmeste togstation
1 km
Underholdning
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Til børnene
Mini farm
Andre faciliteter
Information

Boliger - Camping Espace Blue Ocean

Camping Espace Blue Ocean

På ferie i sydens sol

På ferie i sydens sol

Nyd din næste sommerferie med familien i franske omgivelser, hvor sydens sol og kultur får lov til at være omdrejningspunkt for din ferie. På Blue Ocean Espace får du alt det, du måtte have brug for på din ferie, og der vil være noget for alle i familien. Området rummer et væld af forskellige oplevelser, som I sent vil glemme. Med en sommerferie på Blue Ocean Espace kan du og familien se frem til at gøre brug af pladsens mange faciliteter, såsom Surfing Academy, cirkusskole og yoga på stranden.

Pool, strand og vandsjov

Pool, strand og vandsjov

På pladsen finder du en dejlig og opvarmet pool, hvori der også vil være forskellige vandaktiviteter i løbet af din ferie. Hvis du hellere vil til havet, så ligger stranden kun 900 meter fra pladsen. Her kan du tage en dukkert i det perfekte badevand og nyde dagen på den sandbeklædte kyststrækning. På stranden er der også mulighed for at nyde godt af strandaktiviteter, såsom den meget berømte surfskole, som findes her på stedet. 

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Du skal selvfølgelig heller ikke snydes, når det kommer til muligheden for at spise godt på din ferie. Du behøver endda ikke engang starte bilen, for på pladsen finder du nemlig en restaurant og et pizzeria, der hver dag står klar til at servere lækre og lokale retter fra deres menukort. Der er også en snackbar, der kan stille den lille sult, og så er baren altid åben, hvis du trænger til at blive kølet ned. 

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Vil du gerne handle ind til ferien, så er der et minimarked på pladsen, der har de mest almindelige varer til dig. Du kan også gå en tur i bageriet og finde friskt morgenbrød til dig og familien. Vil du gerne handle stort ind, så finder du den store koncern Carrefour kun 2 kilometer væk. Her vil du altså finde et stort supermarked med alt, hvad du kunne drømme om.

Underholdning til alle

Underholdning til alle

I er i hvert fald garanteret en ferie, hvor alle kan føle sig underholdt. Hver dag er der et stort underholdningsprogram samt aktivitetsprogram, som hele familien kan deltage i. Lad børnene deltage på cirkusskolen eller ride en tur på pladsens heste, imens du tage til en yogatime eller deltager i aerobic. Du kan også få en dansetime, spille volleyball eller være med, når der hver uge arrangeres rafting.

Værd at opleve i området

Værd at opleve i området

Ligesom der er et væld af muligheder på pladsen, så er der også mange muligheder i det nærliggende område. På pladsen kan du leje cykler, og det synes vi, at du skal gøre en dag eller to. Du har også mulighed for at deltage i vandaktiviteter som stand-up paddle boarding, og vil du have hele familien med på tur, så kan I besøge det nærliggende badeland. Det ligger nemlig kun 10 minutter væk fra pladsen.