Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Espace Blue Ocean

Alt det får I:
Poolområde med aktiviteter
Tæt på strand
Restaurant, pizzaria og snackbar
Masser faciliteter
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Udendørs pool
Multisportsbane
Fodbold
Separat børnepool
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Udendørs pool
Multisportsbane
Fodbold
Separat børnepool
Restaurant

Velkommen til Camping Espace Blue Ocean

Skal du have familien med på sommerferie, så har vi et godt bud på en uforglemmelig ferie for hele familien. Tag en tur til det sydvestlige Frankrig, hvor du finder natur, strand og kultur i massevis, og her finder du også campingpladsen Blue Ocean Espace. Med campingpladsens fire stjerner kommer du ikke til at mangle noget på din ferie, og campingpladsen er tilmed certificeret med et EU Ecolabel, hvilket er et ægte kvalitetsstempel at have som europæisk campingplads. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 1 km
Strand
Bus til stranden
Højsæson, gratis
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Gratis
Sportsfaciliteter
Minigolf
Basketball
Ridning
Tæt på pladsen, 1 km, Ponyture
Volleyball
Multisportsbane
Petanque
Sportsturneringer
Cykeludlejning
Fodbold
Bordtennis
Golfbane
15 km
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Mini farm
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Surf-skole
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson
TV Rum
Butikker
Minimarked
Vinhandel
Restauranter / barer
Pizzaria
Take away
Restaurant
Snackbar
Diskotek
15 km
Bar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Tørretumblere
Andre faciliteter
Information
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Spansk
Grill ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste busstation
2 km
Nærmeste marked
2 km
Nærmeste supermarked
5 km
Nærmeste togstation
1 km
Nærmeste lufthavn
Biarritz, 17 km
Tætteste by
3 km

Praktisk information

Pladsen er semi-bilfri, derfor er biltrafik begrænset på campingpladsen. om morgenen kun fra 8.30 til 10.30, om aftenen kun fra 18 til 21 & lukket efter kl. 21.00.

Camping Espace Blue Ocean

På ferie i sydens sol

På ferie i sydens sol

Nyd din næste sommerferie med familien i franske omgivelser, hvor sydens sol og kultur får lov til at være omdrejningspunkt for din ferie. På Blue Ocean Espace får du alt det, du måtte have brug for på din ferie, og der vil være noget for alle i familien. Området rummer et væld af forskellige oplevelser, som I sent vil glemme. Med en sommerferie på Blue Ocean Espace kan du og familien se frem til at gøre brug af pladsens mange faciliteter, såsom Surfing Academy, cirkusskole og yoga på stranden.

Pool, strand og vandsjov

Pool, strand og vandsjov

På pladsen finder du en dejlig og opvarmet pool, hvori der også vil være forskellige vandaktiviteter i løbet af din ferie. Hvis du hellere vil til havet, så ligger stranden kun 900 meter fra pladsen. Her kan du tage en dukkert i det perfekte badevand og nyde dagen på den sandbeklædte kyststrækning. På stranden er der også mulighed for at nyde godt af strandaktiviteter, såsom den meget berømte surfskole, som findes her på stedet. 

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Du skal selvfølgelig heller ikke snydes, når det kommer til muligheden for at spise godt på din ferie. Du behøver endda ikke engang starte bilen, for på pladsen finder du nemlig en restaurant og et pizzeria, der hver dag står klar til at servere lækre og lokale retter fra deres menukort. Der er også en snackbar, der kan stille den lille sult, og så er baren altid åben, hvis du trænger til at blive kølet ned. 

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Vil du gerne handle ind til ferien, så er der et minimarked på pladsen, der har de mest almindelige varer til dig. Du kan også gå en tur i bageriet og finde friskt morgenbrød til dig og familien. Vil du gerne handle stort ind, så finder du den store koncern Carrefour kun 2 kilometer væk. Her vil du altså finde et stort supermarked med alt, hvad du kunne drømme om.

Underholdning til alle

Underholdning til alle

I er i hvert fald garanteret en ferie, hvor alle kan føle sig underholdt. Hver dag er der et stort underholdningsprogram samt aktivitetsprogram, som hele familien kan deltage i. Lad børnene deltage på cirkusskolen eller ride en tur på pladsens heste, imens du tage til en yogatime eller deltager i aerobic. Du kan også få en dansetime, spille volleyball eller være med, når der hver uge arrangeres rafting.

Værd at opleve i området

Værd at opleve i området

Ligesom der er et væld af muligheder på pladsen, så er der også mange muligheder i det nærliggende område. På pladsen kan du leje cykler, og det synes vi, at du skal gøre en dag eller to. Du har også mulighed for at deltage i vandaktiviteter som stand-up paddle boarding, og vil du have hele familien med på tur, så kan I besøge det nærliggende badeland. Det ligger nemlig kun 10 minutter væk fra pladsen.