Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Lanterna

Top Faciliteter
Direkte til hav / sø
Vandrutsjebane
Grill tilladt
Kul, gas og el
Separat børnepool
ferskvand
Fodbold
Tennis

Camping Lanterna ved Istrien i Kroatien

Camping Lanterna er en stor og livlig campingplads, som byder på masser af aktiviteter for hele familien. Pladsen ligger på den istriske halvø lige ned til en dejlig stenstrand med krystalklart vand, hvor der er rig mulighed for at dyrke vandsport som windsurfing og vandski, ligesom det er et oplagt sted at snorkle. Pladsens samlingspunkt er det lækre poolområde med solterrasse, som i 2016 blev lavet til et stort vandland med ny børnepool samt 4 nye pools med rutschebaner og et piratskib som hovedattraktion. Til de aktive feriedage kan I boltre jer med tennis, boldspil på sportsområdet eller et slag minigolf. Læs mere
Læs mere
Luk
Tag bussen til dette feriested
Badebus destination
Afstand til strand
Direkte til hav / sø
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Separat børnepool
ferskvand
Solbadningsområde
Græs
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Fodbold
Tennis
Bordtennis
Fitness
Minigolf
Volleyball
Fiskeri
Basketball
Ridning
Cykeludlejning
Billard / pool
Underholdning
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Biograf
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Til børnene
Brætspil
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Minitog på pladsen
Mod betaling
Spillehal
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Havn
båderampe
Bilvask
Sikkerhedsboks
Hæveautomat
Læge
Kun højsæson
Information
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Børnefaciliteter
Butikker
Supermarked
Stort udvalg, Glutenfri udvalg
Andre butikker
Bageri, Souvenirs, Kiosk, Frugt og grøntsager, Vinhandel, Frisør
Souvenirs
Frisør
Kiosk
Minimarked
Frugt og grønt
Bageri
Generelt
PC med Internet
Grill tilladt
Kul, gas og el
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Sprog som tales
Tysk, Italiensk, Engelsk
WiFi
afgrænset område (gratis)
Pladsens terræn
Bakket
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Take away
Strandbar
Diskotek
Maks. 1 kilometer
Isbod
Snackbar
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Vandsport
Motorbåd udlejning
Betales på pladsen
Dykning
Leje udstyr muligt, betales på pladsen
Omgivelser
Nærmeste busstation
200 m
Nærmeste lufthavn
Pula

Praktisk information

Bemærk, at der er mulighed for at tage Badebussen til dette feriested!

Boliger - Camping Lanterna

Læs mere om Camping Lanterna

Camping Lanterna – Istrien

Camping Lanterna – Istrien

Camping Lanterna er en 4-stjernet campingplads med beliggenhed i det populære område Istrien i Kroatien. Camping Lanterna byder på et hav af fantastiske ferieoplevelser for hele familien. Her har I mulighed for at tage en skøn dukkert i det store poolområde, hvor børnene har mulighed for at lege på de sjove vandrutsjebaner, mens de voksne tager en svømmetur langs svømmebanerne. Derudover har I rig mulighed for at udforske den skønne klippestrand, omgivet af det klare og azurblå Adriaterhav.

2 swimmingpools og adgang til populær klippestrand

2 swimmingpools og adgang til populær klippestrand

Forestil dig at vågne op i din campingvogn eller Mobilhome, hvorfra du kan gå direkte ned til den smukke kroatiske klippestrand omgivet af det smukke, blå Adriaterhav, eller til det store poolområde, hvor du uforstyrret kan svømme et par baner inden morgenmaden. Camping Lanterna er kendt for de gode bademuligheder både i swimmingpools og ved havet. På Camping Lanterna er der nemlig ikke blot bademuligheder for hele familien, men tilmed mulighed for at deltage i sjove vandaktiviteter. På Camping Lanterna kan familien nemlig prøve kræfter med kanoroning, vandcykling og sejlads – alle sjove og lærerige vandaktiviteter.

Stort udvalg af restauranter og barer

Stort udvalg af restauranter og barer

For mange er ferie lig med komplet afslapning, også når det gælder dagligdagens madlavning. Hos Camping Lanterna finder I flere forskellige restauranter, hvor I har rig mulighed for at smage på de kroatiske specialiteter. Her har I mulighed for at nyde maden udendørs, og dermed følge med i Camping Lanternas aftensunderholdning. Derudover er der mulighed for Take Away, så I kan nyde en privat aftensmad i campingvognen eller i jeres Mobilhome. Får I lyst til en drink, når mørket falder på, byder Camping Lanterna tilmed på 2 barer. Her finder I er stort udvalg af drikkevarer, og så er stemningen selvfølgelig altid er helt i top.

Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

Det er ikke kun et stort udvalg af restauranter, som er at finde på Camping Lanterna. Her finder du nemlig både et lokalt supermarked, med mulighed for indkøb af dagligvarer og kroatiske specialiteter, samt en souvenirbutik, hvor du for alvor kan få shoppinglysten stillet, og købe feriegaver til hele familien. Hvis du ønsker at shoppe yderligere, og udforske de kroatiske butikker i de nærtliggende byer Tar, Novigrad og Porec. Her finder du hyggelige og lokale butikker, som byder på unikke oplevelser, både inden for shopping og når det kommer til smagsoplevelser.

Spændende område med et hav af familieoplevelser

Spændende område med et hav af familieoplevelser

Ønsker du og familien at få det fulde udbytte ud af jeres familieferie og dermed blive et væld af spændende oplevelser rigere – så er Istrien det perfekte ferieområde for din familie. Til de eventyrlystne er Brijuni Safaripark den ideelle oplevelse. Her kan du opleve et safarieventyr, som byder på elefanter, lamaer, zebraer og andre utrolige dyr. Parken ligger på Brijuni-øerene og løber langs den sydvestlige del af den Istriske halvø. Hvis I er på udkig efter unikke madoplevelser skal turen gå til Novigrad. Dette område ligger kun 11 km fra campingpladsen, og forbindelserne hertil er mange.
Ønsker I at opleve kulturelle oplevelser, er Beredine-grotterne den ideelle kulturoplevelse. Her finder I flere guidede ture, hvor I kan opleve og høre mere om de unikke grotter, som ligger hele 132 meter under jorden. Her kan I tilmed opleve et sandt skattekammer af stalagmitter, stalaktitter og andre underjordiske formationer.


Med Badebussen til Camping Lanterna

Med Badebussen til Camping Lanterna

Ønsker I at blive kørt direkte til Camping Lanterna uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien i blandt dem Camping Lanterna. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.