Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Domaine de Verdagne

Alt det får I:
Pool med børnebassin
Aktiviteter og underholdning
Både restaurant og købmand
Nyd shopping i St. Tropez
Top faciliteter
Mini klub
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Grill tilladt
Gas
Top faciliteter
Mini klub
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Grill tilladt
Gas

Velkommen til Camping Le Domaine de Verdagne

Den familievenlige og hyggelige plads Camping Le Domaine de Verdagne giver jer ferie i fantastiske rammer ved Saint Tropez. Beliggenheden byder både på natur, strande og selvfølgelig byer, hvor særligt Saint Tropez bliver byen, hvor I skal gå på shopping, spise fransk gastronomi og se på de mange yachts, der ligger til i denne pulserende kystby. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fodbold
Basketball
Bordtennis
Wellness faciliteter
Solsenge (wellness område)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Teenage klub
TV Rum
Underholdning (dag)
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Take away
Snackbar
Bar
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Generelt
Pladsens terræn
Terasser
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Toulon, 50 km, Nice, 106 km
Nærmeste supermarked
4 km
Tætteste by
2.5 km

Camping Le Domaine de Verdagne i Frankrig

Familiecamping i Saint Tropez

Familiecamping i Saint Tropez

Camping Le Domaine de Verdagne byder på ferie med plads til hele familien og mange skønne oplevelser. Campingpladsen ligger blot få minutter væk fra de skønneste strande ved Middelhavet og i centrum af den populære og stemningsfyldte by, Saint Tropez. I får altså både strand, by og natur på ferien. Pladsen ligger nemlig tæt på naturen og er placeret imellem bjergkæden Maures Massif og kløften Gorges of Verdon, hvilket giver jer helt utrolige oplevelser i vente. 

Stor pool og børnebassin

Stor pool og børnebassin

Feriestedets poolområde består af en større firkantet pool omgivet af liggestole langs poolkanten, så I både kan sole jer og tage en afkølende dukkert. Lige ved poolen kan børnene bade i det separate børnebassin med vandlegetøj, vandsprøjt og børnevenligt, lavt vand. I finder både sol og skygge i poolområdet, da de store træer gør det muligt at finde en skyggeplet i det ellers skønne middelhavsklima med dejlige temperaturer. Da Saint Tropez er en kystby, finder I selvfølgelig også en masse dejlige strande i området.

Et væld af familieaktiviteter

Et væld af familieaktiviteter

I højsæsonen tilbyder campingpladsen børneklub til familiens mindste medlemmer. Her kan børnene finde nye legekammerater til at hoppe med i hoppeborgen, lege på legepladsen eller lave mange andre sjove aktiviteter med kreativitet, bevægelse og sjov. Herudover kan familien deltage i guidede aktiviteter og både spille fodbold, petanque  og dyrke vandgymnastik. Herudover vil der blive arrangeret forskellige temaaftener med musik, dans og shows, der kan underholde hele familien.

Restaurant og købmand

Restaurant og købmand

Under træernes skygge kan I nyde et måltid på feriestedets restaurant, der inviterer til lækker spise både ved frokost og aftensmad. I har også mulighed for at få take-away og så kan I selvfølgelig nyde både læskende drikke, varme drikke samt drinks med og uden alkohol. Ønsker I ikke at spise på feriestedets restaurant, så er det stadig nemt at holde ferie her, da I kan handle ind på pladen i en mindre butik, hvor I finde forskellige madvarer, vin fra området og diverse husholdningsartikler. 

Rundt i regionen Saint Tropez

Rundt i regionen Saint Tropez

Den smukke by, Gassin, der også regnes for en af Frankrigs smukkeste, er helt sikkert et besøg værd. Derudover skal I selvfølgelig også slentre igennem Saint Tropez og se alle bådene i havnen, kigge på de mange shoppingmuligheder og forkæle jer selv med lækker spise og cafébesøg. Derudover indbyder naturen til aktive ture enten på cykel eller gåben, hvor I kan finde gode udsigtspunkter og se ud over det smukke landskab med det blå hav.