Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les Viviers

Alt det får I:
4-stjernet campingplads
Fantastiske omgivelser
Flot, sjovt poolområde
Masser aktiviteter og faciliteter
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Mini klub
Trampoliner / hoppeborg
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Mini klub
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping Les Viviers

Campingpladsen Les Viviers, der har fire stjerner, byder dig velkommen med luksuscamping, hvor der er afslapning, sjov og eventyr for hele familien. Stedet er beliggende i fantastiske omgivelser lige ved Arcachon Basin blot fem kilometer fra en skøn sandstrand, og her kan du vælge at tilbringe din tid i vandlandet eller i swimmingpoolen indenfor. Der er desuden en sø med strand samt underholdning for børn og voksne i alle aldre. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 5 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Med legeredskaber
Indendørs pool
Fleksibel overdækn., Opvarmet
Solbadningsområde
Græs, Sten
Solsenge ved poolen
Spray park
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Basketball
Tennis
Fiskeri
Volleyball
Petanque
Aquarobics
Fitness
Cykeludlejning
Bueskydning
Fodbold
Billard / pool
Bordtennis
Minigolf
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Mini klub
Junior klub
Underholdning (dag)
Butikker
Kiosk
Supermarked
Lille udvalg
Frisør
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Bar
Snackbar
Take away
Isbod
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Pladsens terræn
Flad
PC med Internet
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill tilladt
Gas
Omgivelser
Tætteste by
8.9 km

Luksuscamping for hele familien

Alt om Camping Les Viviers

Alt om Camping Les Viviers

Les Viviers ligger i Lège Cap-Ferret, og det er det ideelle sted at medbringe familien, da der både er vandland, swimmingpool og vandland kun for børn. Ydermere er det muligt at slappe af ved den private sø med sandstrand eller i wellnessområdet med spa, hvorfor det ligeledes er oplagt at tage på camping her som par eller med venner. Desuden byder stedet på masser af underholdning for både børn og voksne, og der er blandt andet klubber med aktiviteter for børnene, karaokeaftener, sportsturneringer og meget andet. 

Poolområde, sø og strand

Poolområde, sø og strand

Les Viviers byder på et helt fantastisk poolområde med vandrutsjebane, overdækket og opvarmet swimmingpool og et bassin. Området udenfor er hele 620 kvadratmeter, hvorfor man er garanteret, at der altid er plads. Her finder du et opvarmet bassin, store og små bade samt en bænk med hydromassage. Det er derfor det perfekte sted at slappe af. Hvis vejret ikke er til det, kan du også tage en dukkert i det opvarmede og overdækkede bassin, der også har store og små bade, og hvor du også kan få hydromassage. Ydermere skal det nævnes, at pladsen har sin egen private sø med sandstrand. Her har børnene mulighed for at lege på de mange oppustelige genstande i vandet, eller man kan sejle i kano. Hvis man hellere vil ud til havet, ligger der en sandstrand blot fem kilometer fra pladsen.

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Der er arrangeret underholdende programmer alle syv dage i ugen, når det er højsæson. Børnene kan for eksempel deltage i stedets børneklubber, ligesom der også er en klub for teenagere og masser af underholdning for de voksne. Hele familien kan desuden deltage i campingpladsens temaaftener, karaokeaftener, quizaftener, dyste i forskellige sportsgrene på multisportsbanen, benytte sig af fitnessfaciliteterne, spille minigolf eller prøve petanque. Stedet byder således på en lang række sportsaktiviteter, og man er derfor garanteret masser af underholdning, når man er på ferie på campingpladsen Les Viviers. Endelig har stedet et wellnessområde med spa, sauna og mulighed for at få massage.

Spisemuligheder og området

Spisemuligheder og området

På pladsen ligger bar og restaurant Le Sunset og Le Robinson, hvor du kan bestille drikkevarer og mad. Det er muligt at handle ind på pladsens supermarked, hvor du blandt andet kan købe friskbagt brød. Når maven er fuld er der en hel masse at opleve i området. Pladsen har nemlig en enestående placering i et smukt naturområde, og du bør blandt andet besøge den største klit i Europa – Dune du Pilat – Île aux Oiseaux, Cap Ferret, d’Arguin eller Piraillan. Det skal desuden nævnes, at Médoc-slottene er et besøg værd, og det ligger blot 50 kilometer fra pladsen. Du kan også vælge at tage familien med på en dagsudflugt til den ornitologiske park Teich, Arcachon eller hovedstaden i Gironde, Bordeaux.