Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Mediterraneo

Alt det får I:
Placering lige ved Adriaterhavet
Indbydende poolområde
Restaurant, barer og indkøb
Venedig og Cavallino-kysten
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)

Skøn campingplads på Cavallino-kysten

Camping Mediterraneo ligger direkte ud til Adriaterhavets skønne sandstrand på Cavallino-kysten. Campingpladsen er meget gennemført og har rigtig gode faciliteter. Især for familier med ældre børn/teenagere er det en ren oase. Ved den brede sandstrand kan der surfes, sejles og bades eller man kan deltage i beachvolley og konkurrencer i strandfodbold. Der er også fitness ved strandkanten, miniklub for børnene samt legeplads. Samlingspunktet på campingpladsen er det store poolområde med hydromassage og stor solterrasse. Her kan I nyde en kold forfriskning i skyggen under en parasol eller langs pool kanten. Camping Mediterraneo ligger mellem Jesolo og Punta Sabbioni midt i et grønt og frodigt paradis med udsigt til den dejlige sandstrand. Et ungt entusiastisk team sørger for underholdning både i dag- og aftentimerne med sport og shows, lege for børnene, musicals og danseaftener og sørger for, at hele familien får et uforglemmeligt ferieophold. Læs mere
Læs mere
Luk
Tag bussen til dette feriested
Badebus destination
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, April - September
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Minigolf
Fodbold
Skaterbane
Skaterrampe
Multisportsbane
Basketball, Fodbold
Aquarobics
Yoga
Cykeludlejning
Spinning cykler
Bordtennis
Basketball
Tennis
Mod betaling
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Vandsport
Dykning
Kanoudlejning
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Butikker
Basar
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Strandbar
Mad/drikke
Isbod
Snackbar
Diskotek
+16 år
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Mod betaling
Andre faciliteter
Hæveautomat
Læge
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Bilvask
Gratis
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år), Teenagere (12+)
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Italiensk, Tysk
Grill tilladt
Kul, gas og el
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 50 km
Tætteste by
2.4 km
Nærmeste hospital
20 km

Velkommen til Camping Mediterraneo

Camping Mediterraneo ved Adriaterhavet

Camping Mediterraneo ved Adriaterhavet

Camping Mediterraneo er en 4-stjernet campingplads beliggende ud til en privat sandstrand ved Adriaterhavet i Italien. Campingpladsen byder på en fantastisk beliggenhed, kun et stenkast fra Adriaterhavets perle, Venedig. Camping Mediterraneo er ligeledes den perfekte campingplads for småbørnsfamilier, hvilket afspejler sig i de børnevenlige faciliteter. På Camping Mediterraneo har I tilmed mulighed for at lege mobilhomes i flere forskellige størrelser. På denne måde kan I finde lige netop den bolig, som passer til jeres families størrelse og behov.

Aktiviteter på campingpladsen

Aktiviteter på campingpladsen

På campingpladsen finder I et stort poolområde med rutsjebaner samt et hav af sportsaktiviteter for hele familien – perfekt til jer, der vil holde en aktiv ferie. Hver aften er der fest og farver på Tahiti baren for de unge og der er også et lille diskotek lige udenfor campingpladsen. Det er en flot anlagt campingplads med gode restauranter med pragtfuld mad til overkommelige priser, samt fantastisk sød betjening og masser af overskud. Perfekt til unge mennesker, er blot en af de kommentarer, som vi får fra vores gæster, som har besøgt Camping Mediterreano.

Stort poolområde med rutsjebaner

Stort poolområde med rutsjebaner

Det store poolområde fungerer som samlingspunkt på Camping Mediterraneo, og dette er ikke uden grund. Her finder I nemlig noget for både børn og voksne, hvor der er rig mulighed for en svømmetur under solens stråler, eller leg og sjov på den store vandlegeplads for de yngste vandhunde. På campingpladsen finder I en stor voksenpool samt et børnebassin med en moderne, farverig vandlegeplads. Hvis I ønsker at nyde ferieafslapningen til fulde, kan I blot en køretur fra campingpladsen finde et wellnesscenter med sauna.

Adgang til smuk sandstrand

Adgang til smuk sandstrand

Fra Camping Mediterraneo har I direkte adgang til det smukke Adriaterhav. Her kan I for alvor få sand mellem tæerne og saltvand på kroppen, mens I nyder det smukke, azurblå havvand. På stranden har I mulighed for at deltage i sjove aktiviteter som dykning og windsurfing. Elsker I at være aktive og dyrke sport på ferien, er der også rig mulighed for dette på selve campingpladsen. På campingpladsen finder I nemlig en minigolfbane, legepladser, tennisbaner, bordtennisbaner, fodboldbaner, basket baner, volleybaner samt mulighed for udlejning af cykler. Specielt cykeludlejning er en god idé, hvis I vil opleve området fra cykelsadlen.

Hyggelig restaurant og  forfriskende bar

Hyggelig restaurant og forfriskende bar

På Camping Mediterraneo finder I en hyggelig restaurant, som byder på alt fra klassiske retter til italienske specialiteter. På menukortet finder I noget for enhver smag, uanset om I er pizzaelskere eller ønsker at kaste jer ud i nye, italienske smagsoplevelser. I har ligeledes mulighed for take-away på restauranten, så I kan nyde maden i fred og ro. På pladsen finder I også en bar, hvor I kan opleve en hyggelig stemning, mens I nyder en forfriskende drink eller et glas italiensk vin.

Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

På selve Camping Mediterraneo er der rig mulighed for at gøre sine daglige indkøb i det lokale supermarked. Her finder I et hav af friske råvarer perfekt til tilberedning af morgenmad, frokost og aftensmad. På campingpladsen finder I også en lokal grønthandler, som står klar med frisk frugt og grønt, dyrket i det omkringliggende område. Til de shoppelystne finder I en souvenirbutik, hvorfra I kan købe en lille feriegave med hjem til familien.

Oplev det autentiske Italien

Oplev det autentiske Italien

Både på Camping Mediterraneo og i dens nærmiljø finder I masser af oplevelser for både store og små. Her kan I for alvor gå på oplevelse i de charmerende byer eller have det sjovt i en af områdets store forlystelsesparker. Blot et stenkast fra campingpladsen kan I blandt andet besøge den smukke perle Venedig. Venedig er en unik by, som er bygget på bjælke i vandet. Med dens smukke seværdigheder og autentiske, romantiske stemning er Venedig derfor en spændende oplevelse for hele familien.

Med Badebussen til Camping Mediterraneo

Med Badebussen til Camping Mediterraneo

Ønsker I at blive kørt direkte til Camping Mediteraneo uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien i blandt dem Camping Mediteraneo. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen. Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.