Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Mediterraneo

Alt det får I:
Venedig og Cavallino-kysten
Placering lige ved Adriaterhavet
Restaurant, barer og indkøb
Indbydende poolområde
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Infinity pool (mod betaling)
Mini klub
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Infinity pool (mod betaling)
Mini klub
Underholdning (aften)

Skøn campingplads på Cavallino-kysten

Camping Mediterraneo ligger direkte ud til Adriaterhavets skønne sandstrand på Cavallino-kysten. Campingpladsen er meget gennemført og har rigtig gode faciliteter. Ved den brede sandstrand kan der surfes, sejles og bades eller man kan deltage i beachvolley og konkurrencer i strandfodbold. Der er også fitness ved strandkanten, miniklub for børnene samt legeplads. Samlingspunktet på campingpladsen er det store poolområde med spraypark og stor solterrasse. Her kan I nyde en kold forfriskning i skyggen. Camping Mediterraneo ligger mellem Jesolo og Punta Sabbioni midt i et grønt og frodigt paradis med udsigt til den dejlige sandstrand. Et ungt entusiastisk team sørger for underholdning både i dag- og aftentimerne med sport og shows, lege for børnene, musicals og danseaftener og sørger for, at hele familien får et uforglemmeligt ferieophold. Læs mere
Læs mere
Luk
Tag bussen til dette feriested
Badebus destination
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
I en eller flere pools
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Infinity pool (mod betaling)
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Teenage klub
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Bilvask
Gratis
Hæveautomat
Læge
Opladning elbiler
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Basar
Minimarked
Ferie tema
Strandferie
Vandland / stort poolområde
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste hospital
20 km
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 50 km
Tætteste by
2.4 km
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Restauranter / barer
Diskotek
+16 år
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Strandbar
Mad/drikke
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Billard / pool
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Multisportsbane
Basketball, Fodbold
Skaterbane
Tennis
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Mod betaling
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Dykkerskole
Betales på pladsen
Dykning
Kanoudlejning
Windsurfing
i nærheden, mod betaling
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool

Velkommen til Camping Mediterraneo

Camping Mediterraneo ved Adriaterhavet

Camping Mediterraneo ved Adriaterhavet

Camping Mediterraneo er en 4-stjernet campingplads beliggende ud til en privat sandstrand ved Adriaterhavet i Italien. Campingpladsen byder på en fantastisk beliggenhed, kun et stenkast fra Adriaterhavets perle, Venedig. Camping Mediterraneo er ligeledes den perfekte campingplads for alle familier, hvilket afspejler sig i de børnevenlige faciliteter, stort poolområde, legeplads, skaterbane og de ung kan finde disko-baren lige udenfor pladsen.

Stort poolområde med rutsjebaner

Stort poolområde med rutsjebaner

Det helt igennem fantastisk poolområde på 2000 m2 og med 7 pools fungerer som samlingspunkt på Camping Village Mediterraneo, og dette er ikke uden grund. Her finder I nemlig noget for både børn og voksne. En svømmetur i den semi-olympiske swimmingpool skal helt sikkert prøves, bagefter kan der slappes af i den centrale lagune med jacuzzi. 

De yngste vandhunde vil elske den store sjove spraypark hvor der er vandrutsjebane, springvand, vandfald og meget mere. Der er hele 3 pools der er dedikeret til de yngste.  Poolen er omgivet af komfortabe liggestole udstyret med store parasoller, stikkontakt og pengeskab, som kører på solenergi.  

Oppe på tagterrassen med udsigt over poolområdet og stranden, finder I oasen Wellness & Spa, hvor børn ikke har adgang. Nyd roen, infinity poolen, wellness og den fede udsigt. Bemærk, at Wellness & Spa er mod betaling.

Adgang til smuk sandstrand

Adgang til smuk sandstrand

Fra Camping Mediterraneo har I direkte adgang til stranden. Her kan I for alvor få sand mellem tæerne og saltvand på kroppen, mens I nyder det smukke, azurblå havvand. På stranden har I mulighed for at deltage i sjove aktiviteter som dykning og windsurfing. 

Elsker I at være aktive og dyrke sport på ferien, er der også rig mulighed for dette på selve campingpladsen. På campingpladsen finder I nemlig en minigolfbane, legepladser, tennisbaner, bordtennisbaner, fodboldbaner, basket baner, volleybaner samt mulighed for udlejning af cykler. Specielt cykeludlejning er en god idé, hvis I vil opleve området fra cykelsadlen.

Hyggelig restaurant og  forfriskende bar

Hyggelig restaurant og forfriskende bar

På Camping Mediterraneo finder I en hyggelig restaurant, som byder på alt fra klassiske retter til italienske specialiteter. På menukortet finder I noget for enhver smag, uanset om I er pizzaelskere eller ønsker at kaste jer ud i nye, italienske smagsoplevelser. 

I har ligeledes mulighed for take-away på restauranten, så I kan nyde maden i fred og ro. På pladsen finder I også en bar, hvor I kan opleve en hyggelig stemning, mens I nyder en forfriskende drink eller et glas italiensk vin.

Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

På selve Camping Mediterraneo er der rig mulighed for at gøre sine daglige indkøb i det lokale supermarked. Her finder I et hav af friske råvarer perfekt til tilberedning af morgenmad, frokost og aftensmad. På campingpladsen finder I også en lokal grønthandler, som står klar med frisk frugt og grønt, dyrket i det omkringliggende område. Til de shoppelystne finder I en souvenirbutik, hvorfra I kan købe en lille feriegave med hjem til familien.

Oplev det autentiske Italien

Oplev det autentiske Italien

Både på Camping Mediterraneo og i dens nærmiljø finder I masser af oplevelser for både store og små. Her kan I for alvor gå på oplevelse i de charmerende byer eller have det sjovt i en af områdets store forlystelsesparker. Blot et stenkast fra campingpladsen kan I blandt andet besøge den smukke perle Venedig. Venedig er en unik by, som er bygget på bjælke i vandet. Med dens smukke seværdigheder og autentiske, romantiske stemning er Venedig derfor en spændende oplevelse for hele familien.

Med Badebussen til Camping Mediterraneo

Med Badebussen til Camping Mediterraneo

Ønsker I at blive kørt direkte til Camping Mediteraneo uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien i blandt dem Camping Mediteraneo. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen. 

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.