Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Strandferie og camping

Tag familien med på camping lige ved stranden

Strandferie ved de bedste campingpladser

Tag familien med på en lækker strandferie på en af vores skønne campingpladser lige ved havet. Her får I den perfekte måde at holde badeferie på, da I i de fleste tilfælde vil have adgang til både pool og strand. Bestil sommerferie med familien på en af de bedste campingpladser ved strande i bl.a. Italien, Kroatien og Frankrig. Når I vælger camping og strandferie, får I mulighed for at mærke sandet mellem tæerne, nyde den friske havluft og hoppe i bølgen blå. Italiens sandstrande er børnevenlige, i Kroatien er det oftest stenstrande med krystalklart vand og i Frankrig får I brede Middelhavsstrande. Læs mere
Læs mere
Luk

Camping ved stranden

Derfor skal I vælge strandferie og camping

Derfor skal I vælge strandferie og camping

Hvorfor skal I vælge en campingplads lige ved stranden? Her får I fem gode grunde:

 1. Afslapning ved stranden
 2. Børnene kan bruge timevis på at hygge og bygge sandslotte
 3. Afkøling i det lækre hav
 4. God udsigt og den skønne lyd af havets bølger 
 5. Mulighed for vandsport, fx vandski, vandscooter, windsurfing mm.


Camping og strandferie i Italien

Camping og strandferie i Italien

Camping og strandferie ved Adriaterhavet i Italien er især populært for børnefamilier pga. de skønne sandstrande, hvor man skal langt ud, før der bliver dybt. Her er desuden et skønt klima, god mad og dejlige byer, som Venedig, der bestemt fortjener et besøg. Vælg mellem vores skønne campingpladser lige ved stranden ovenfor eller se tre populære nedenfor.    

 • Camping Marina di Venezia er en skøn 5-stjernet campingplads beliggende tæt ved Venedig i norditalien. Pladsen er oplagt valg for kombination af strandferie og camping. Pladsen har et stort poolområde med vandrutsjebaner og ligger helt ud til den smukke sandstrand. Campingpladsen har en masse aktiviteter til børnene, restauranter og rig mulighed for at udforske de nærliggende byer. 
 • Camping Ca'Savio ligger ca. en time fra Venedig og er en af favoritterne blandt vores gæster. Pladsen ligger direkte ned til en skøn sandstrand og har et dejligt stort poolområde med vandborg og spapools. Campingpladsen byder på masser af underholdning til børnene, lækre italienske spisesteder og muligheder for at udforske de nærliggende byer. 
 • Camping Cavallino er en 4-stjernet campingplads med et stort poolområde og direkte afgang til en dejlig sandstrand. Stranden er kendt for det lave og rolige havvand er er ideelt for de mindste. Pladen byder på mange faciliteter og underholdning til børnene. De større børn kan glæde sig til masser af sportsaktiviteter i form af bordtennis, minigolf og beachvolley.  Derudover er der lækre restauranter og gode muligheder for indkøb på pladsen.
Få strandferie og campingferie i Kroatien

Få strandferie og campingferie i Kroatien

Istrien og Dalmatien i Kroatien er kendt for deres smukke strande, natur, og idylliske og historiske byer. Vælger I en campingferie med direkte til stranden i Kroatien, får I typisk klippe- og stenstrande med krystalklart vand, som er perfekt til dykning eller blot til en dukkert på de varme sommerdage. Oplev tre campingpladser ved lækre strande i Kroatien nedenfor:

 • Camping Zaton i Dalmatien byder på direkte adgang til sandstranden, som ligger lige ved pladsen poolområde. På stranden kan I bade, snorkle, dykke, leje vandcykler, windsurfe og meget mere.
 • Camping Brioni i Istrien giver jer direkte adgang til en fantastisk strand med småsten og krystalklart vand. Fra pladsen er det muligt at gå langs strandpromenaden ind til byen Fazana, hvor der er masser af restauranter og barer. 
 • Camping Valkanela på Istriens vestkyst har direkte adgang til en strand med småsten, beachvolley og strandbar.
Strandferie og campingpladser i Frankrig

Strandferie og campingpladser i Frankrig

Tag på strandferie til Frankrig og oplev skønne campingpladser ved Middelhavets brede sandstrande. Her får I lækkert badevand, skøn afslapning og sjove vandaktiviteter for hele familien.

Langt de fleste af vores populære campingpladser ved stranden ligger i Languedoc, der byder på hyggelige strandbyer med god, lokal mad og vin. 

Få bl.a. camping og strandferie i Frankrig her:

 • Les Sablons har direkte til stranden og der er kun 300 m til badebyen Portiragnes Plage.
 • Le Serignan Plage ligger lige til sandstranden, hvor I kan leje vandcykler eller prøve at windsurfe.
 • Club Le Farrat ligger direkte til en børnevenlig sandstrand og I kan windsurfe, tage en tur i bananbåd eller spille beachvolley.