Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Airotel Pyla

Alt det får I:
Tæt på strand
Underholdning for hele familien
Hyggeligt poolområde
Spændende lokalområde
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Legeplads
Grill tilladt
Fælles grill område
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Legeplads
Grill tilladt
Fælles grill område

Afslapning, leg og natur på Airotel Pyla

Nyd en fantastisk sommerferie under franske himmelstrøg med en tur til det sydvestlige Frankrig. Denne del af det smukke land byder på dejlige badestrande, smukke byer og masser af natur. Her finder du den trestjernede campingplads Airotel Pyla, der sætter nogle gode rammer for den helt perfekte ferie. Pladsen har alt, hvad du skal bruge på din ferie, og så er der kort afstand til den nærmeste strand. Det eneste, du skal sørge for, er, at du får slappet af og nydt, at du endelig har en velfortjent sommerferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Petanque
Basketball
Bordtennis
Fiskeri
Cykeludlejning
Fodbold
Ridning
På pladsen
Aquarobics
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 460
Vandsport
Dykning
Underholdning
Mini klub
Butikker
Souvenirs
Restauranter / barer
Diskotek
Maks. 1 kilometer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Isbod
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Generelt
Grill tilladt
Fælles grill område
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
13 km

Praktisk information

Dette feriested skal bruge bil registreringsnr. senest 14 dage inden ankomst. Venligst angiv ved bestilling eller efterfølgende til online@friferie.dk

Velkommen til Airotel Pyla

Noget for enhver smag på Airotel Pyla

Noget for enhver smag på Airotel Pyla

Mange danskere har efterhånden været forbi det franske for at holde en sommerferie under varmere himmelstrøg, og dette er med god grund. Denne dejlige feriedestination har nemlig noget af det hele, og især den sydvestlige del kan for nogle være uopdaget og derfor også særdeles spændende. På campingpladsen Airotel Pyla er der noget for enhver i familien, og I skal ikke bekymre jer om at komme til at kede jer. Der vil nemlig være mulighed for både at slappe af og være aktiv, og I kan se frem til at nyde godt af de mange faciliteter.

Swimmingpool og skøn strand i nærheden

Swimmingpool og skøn strand i nærheden

Der er selvfølgelig sørget for, at hele familien kan blive kølet godt ned i de varme middagstimer, og med en opvarmet pool vil du altid komme ned i noget vand, der har den helt rigtige temperatur. Du kan passende nyde solens stråler i en af de mange liggestole, du finder rundt om poolen. Vil I til stranden, er der kun en kort gåtur derned, og her finder I en lang strækning med sand, der grænser op til det smukke hav.
Restaurant, bar, indkøb og friskbagt brød

Restaurant, bar, indkøb og friskbagt brød

Pladsen har en stor restaurant, der har et menukort med noget for alle og enhver. Her finder du både lokale, franske retter og nogle af de mere klassiske retter til de mindre børn. Du kan passende nyde en kold drink eller øl i baren efter maden, hvor der hver aften også vil være underholdning for alle i familien. Skal du handle ind til din ferie, så behøver du ikke bevæge dig langt for at gøre dette. Airotel Pyla har et lille supermarked, der har de mest gængse varer på hylderne, så du nemt kan klare dig igennem ferien uden at mangle noget. Der er tilmed også et bageri, der byder på friskbagt brød hver morgen. 
Aktiviteter på Airotel Pyla

Aktiviteter på Airotel Pyla

På pladsen er der mulighed for at leje cykler, og denne mulighed er værd at benytte sig af. Vil I hellere blive på pladsen, så kan I tage et spil bordfodbold, bordtennis eller billiard og se, hvem der bliver dagens mester. Der bliver også vist store sportsbegivenheder på TV, så I alle kan sidde og følge med, når der spilles vigtige fodboldkampe.
Sjove oplevelser nær pladsen

Sjove oplevelser nær pladsen

Lokalområdet er værd at bruge en dag eller to på at udforske, og kun 8 kilometer fra pladsen ligger der en zoologisk have, der altid er et hit hos børnene i familien. 12 kilometer fra pladsen finder du et stort vandland, som også byder op til en dag eller to i et sandt børneparadis. Vil du til storbyen, så ligger Bordeaux kun en times kørsel væk. Her finder du alt fra store butikker og designerbrands til franske delikatesser og gadesælgere.