Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Union Lido

Top Faciliteter
Direkte til hav / sø
Vandrutsjebane
rutsjebane (rør), Lazy river, rutsjebane (børn)
Udendørs pool
lagune-stil, opvarmet, 2
Grill tilladt
Gas
Separat børnepool
med legeredskaber
Fodbold
Må kun benyttes af fodboldskole, græs

Camping Union Lido ved Adriaterhavet

Camping Union Lido er den klart største og bedste campingplads på Cavallinokysten. Camping Union Lido har simpelthen alt, hvad hjertet kan begærer af faciliteter. her er både naturlegeplads, boldbaner, grønthandler, supermarkeder, restauranter, tøjforretninger og meget meget mere. Union Lido har et skønt vandland med ikke mindre end 2 poolområder; det blå og det hvide, som børnene kalder dem. Læs mere
Læs mere
Luk
Tag bussen til dette feriested
Badebus destination
Afstand til strand
Direkte til hav / sø
Strand
Solsenge på stranden
mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
rutsjebane (rør), Lazy river, rutsjebane (børn)
Udendørs pool
lagune-stil, opvarmet, 2
Separat børnepool
med legeredskaber
Baby pool
med legeredskaber
Spray park
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Sportsfaciliteter
Fodbold
Må kun benyttes af fodboldskole, græs
Tennis
mod betaling
Bordtennis
Fitness
Vandcykler
Cykeludlejning
Ridning
tæt på pladsen
Aquarobics
Basketball
Bueskydning
Skaterbane
Minigolf
Sportsturneringer
Generelt
Sprog som tales
Tysk, Hollandsk, Italiensk, Engelsk
Grill tilladt
Gas
WiFi
hele pladsen (gratis)
Pladsens terræn
Flad
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Restauranter / barer
Bar
Take away
Isbod
Pizzaria
Snackbar
Strandbar
Mad/drikke
Diskotek
Restaurant
Antal: 6, Glutenfri mad
Vandsport
Vandski
Vandcykeludlejning
Motorbåd udlejning
Dykning
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter
Brusere, Toiletter, Babybad
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Underholdning
Storskærm sport
TV Rum
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Teenage klub
Junior klub
Til børnene
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
mod betaling, Hoppeborg
Minitog på pladsen
Gratis
Karruseller
Mod betaling
Legeplads
Mini gocarts
Mod betaling
Butikker
Supermarked
Sko/Tøj
Apotek
Basar
Bageri
Frugt og grønt
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 42 km
Tætteste by
3 km
Nærmeste busstation
30 m
Nærmeste hospital
50 km
Nærmeste togstation
30 km
Wellness faciliteter
Skønhedbehandlinger
Betales på pladsen
Dampbad
Betales på pladsen
Boblebad
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Hæveautomat
Pladsstørrelse
Meget stor plads

Praktisk information

Hvis I ankommer til Union Lido inden kl. 10.00 om morgenen, er det ikke tilladt at parkere i campingpladsens ventezone. Efter kl. 10.00 kan der checkes ind i receptionen og derefter check-in hos jeres værtspar. Overtagelse af jeres bolig kan først garanteres til det tidspunkt der står på jeres lejebevis. For at spare ventetid ved ankomst til campingpladsen vil anbefales det at gå ind på pladsen hjemmeside og checke ind online inden ankomst. I går på www.unionlido.com - øverste højre hjørne vælges sprog - gå nederst på siden og vælg Fill&Go - udfyld formularen.
Inden afrejse anbefaler vi at I afregner for turistskat i receptionen inden I checker ud med jeres værtspar, da I ellers kan få problemer med at få jeres depositum retur.
Der kan forekomme støj i boligerne fra underholdningen på pladsen.
Bemærk at Badebussen kan køre jer direkte til dette feriested !

Boliger - Camping Union Lido

Læs mere om Camping Union Lido

Camping Union Lido – Adriaterhavet

Camping Union Lido – Adriaterhavet

Ud til Cavallino-kysten i Italien ligger denne fremragende 5-stjernede campingplads, som byder på alt, hvad hjertet kan begærer! Campingpladsen har naturligvis et overdådigt poolområde samt en 1 km lang strand, hvor man kan prøve kræfter med vandsport som windsurfing, vandcykler, snorkling, dykning og vandgymnastik. På pladsen er der desuden børneklub for de mindste, børnedisko og aftenunderholdning for hele familien. Vil I være aktive, kan I blandt andet slå jer løs med volleyball, fodbold, bueskydning, tennis, minigolf og basketball – for blot at nævne nogle af aktivitetsmulighederne på Camping Union Lido!

Poolområdet på Union Lido

Poolområdet på Union Lido

Denne campingplads er det helt rigtige valg for vandglade familier! Her er ikke blot pools, men et helt vandland, hvor børn og barnlige sjæle kan få mange timer til at gå med sjov og leg! Her er blandt andet sjove rutsjebaner og vandfald, og pladsens animationshold sørger hver dag for underholdning til børnene. Der er naturligvis også en decideret børnepool, hvor de mindste kan boltre sig. For de lidt ældre er der et wellnessområde med jacuzzi, vandmassage og tropisk solarium, så her er noget for en hver smag! Desuden er der liggestole i poolområdet, så komforten er helt i top, når du skal arbejde på kuløren! 

Stranden

Stranden

Ud over det eksklusive poolområde har campingpladsen også privat strand. Sandstranden er over en kilometer lang og er ideel både til afslapning og til aktiviteter! Kysten bærer det blå flag, som blandt andet er tegn på høj vandkvalitet, bæredygtighed og sikkerhed. Stranden opryddes og rengøres hver dag, der er livreddere på, og der er desuden legeområde til børnene. Ydermere er der mulighed for at spille beachvolley eller lære at windsurfe, der er et område med oppustelige strandartikler samt parasoller med wifi-forbindelse. Kort sagt kommer I ikke til at mangle noget! 

Mere om campingpladsen

Mere om campingpladsen

Ved poolområde finder I et nybygget wellnessområde (aldersgrænse 15 år), hvor mor og far nemt kan nyde livet i et par timer. Camping Union Lido ligger i hele sin længde helt ned til den dejlige sandstrand, hvor I tit kan finde flotte muslingeskaller. Desuden skal pladsens isbar nævnes. Her får I den vel nok bedste hjemmelavede is af alle slags i hele Norditalien! Camping Union Lido arrangerer aktiviteter for både store og små, børneklubber, konkurrencer og sportsturneringer. Desuden kan vi fremhæve de uforglemmelige aftenarrangementer, som er værd at se og som ofte giver et indblik i italiensk kultur. Bemærk, at cykler kun må benyttes på cykelstierne. OBS: Union Lido modtager ikke unge, som rejser uden forældre.

Med Badebussen til Camping Union Lido

Med Badebussen til Camping Union Lido

Ønsker I at blive kørt direkte til Camping Union Lido uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien i blandt dem Camping Union Lido. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.