Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Campingpladser for teenagere

Find camping for jer, der rejser med teenagere

Camping med teenagere

Har I svært ved at lokke familiens teenager med på campingferie i sommerferien? Så får I hjælp lige her, når I skal give teenageren lyst til at tage med på årets familieferie. Her på siden finder I nemlig campingpladser med bl.a. stort poolområde, WiFi, sportsaktiviteter, diskotek eller anden form for underholdning beregnet til teenagere. Så kan både I og jeres teenagere nyde end skøn ferie, hvor der både er plads til familiehygge og sjov sammen med andre jævnaldrende unge. Læs mere
Læs mere
Luk

De bedste campingpladser for teenagere

Hvorfor er det vigtigt med aktiviteter for teenageren?

Hvorfor er det vigtigt med aktiviteter for teenageren?

Skal I på campingferie med teenagere, er det vigtigt at vælge en campingplads med et godt poolområde. Det er ofte en af de allervigtigst ting for en teenager, da de fleste gerne vil bruge ferien på skiftevis at bade i poolen og ligge og slappe af på solstolen. Derfor handler det om at vælge en campingplads, hvor badefaciliteterne er i top, så I måske kan få jeres teenager med på ferie igen næste år.  

Dernæst er det vigtigt, at teenageren har mulighed for at lave andre aktiviteter samme med jævnaldrende unge. Når I vælger blandt ovenstående campingpladser, sikrer I, at campingpladsen tilbyder sjove aktiviteter lige fra sportsaktiviteter til diskotek. Så får jeres teenagere mulighed for at møde nye venner og vil holde humøret højt hele ferien.


Camping i Italien med teenagere

Camping i Italien med teenagere

Italien har mange gode campingplader, der passer perfekt, når I har jeres teenagere med på ferie. Vi anbefaler bl.a.:  

Camping Union Lido tilbyder et hav af forskellige aktiviteter som sportsturneringer, volleyball, fodbold og fitness. For et gebyr kan alle teenagere også prøve kræfter med tennis, svømning,  vandsport, surfing og ridning. Derudover har pladsen et stort poolområde med vandrutsjebaner og et diskotek for teenagere fra 16 år og op. 

 Camping Bella Italia er der sportsaktiviteter, vandsportsaktiviteter, fitness, WiFi og et diskotek for teenagere i højsæsonen. Pladsen ligger desuden i kort afstand fra den livlige by Peschiera, med direkte afgang til en søstrand og har stort poolområde og en bar. 

Camping Ca'Savio ligger direkte ned til en sandstrand, har et lækkert poolområde, alverdens sportsaktiviteter som fodbold, cykeludlejning, golf, bordtennis og meget mere. I finder også et diskotek tæt på pladsen.

Campingpladser i Kroatien for teenagere

Campingpladser i Kroatien for teenagere

Camping Bi-Village i Kroatien byder på hele 3 poolområder og strand tæt på pladsen. Her er en adventure park til de modige med bl.a. 400 m høj zip line, 10 m høj klatrevæg og muligheden for at hoppe frit (men sikkert) ned i en højde fra 12 m.  Derudover har de en Junior club (11-15 år) samt en masse andre aktiviteter som ultimate frisbee skole, dance academy og droneflyvning skole. Der er samtidig et diskotek og et underholdningsprogram med sjove aftenshows, så jeres teenagere kommer helt sikkert ikke til at kede sig.

Oplev camping i Frankrig med teenagere

Oplev camping i Frankrig med teenagere

Camping Les Méditerranées Beach Garden i Languedoc i Frankrig er en rigtig lækker plads med hele 3 poolområder. Her er adgang til sandstrand og der er teen-klub for teenagere mellem 13 - 17 år, hvor der bliver arrangeret sjove aktiviteter.