Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Campingferie

Se vores store udvalg med mere end 550 campingpladser

Tag på campingferie med familien

Campingferie er lig med afslapning i naturen, sjove aktiviteter til vands og til lands og en hyggelig feriestemning på pladsen. Campingferie er den ideelle ferieform for familier, da alle i familien kan finde noget, der matcher smag, alder og behov. Om du ønsker indbydende swimmingpools, børnevenlige faciliteter, naturskøn beliggenhed, udsøgte restauranter eller direkte adgang til strand har vi med mere end 550 campingpladser med sikkerhed en plads, der passer til jeres ønsker. Se vores store udvalg af campingpladser her på siden og find jeres foretrukne plads, så I kan booke familiens næste campingferie og få oplevelser I sent vil glemme. Læs mere
Læs mere
Luk

Campingferie

Populære rejsemål at tage på campingferie til

Populære rejsemål at tage på campingferie til

Italien, Kroatien og Frankrig er blandt vores mest populære feriedestinationer at rejse på campingferie til blandt danske børnefamilier. Disse lande byder på smukke kyststrækninger, spændende storbyer og lækker mad, og så er der de bedste forudsætninger for en solrig campingferie, hvis man rejser til et af disse steder. Her finder du alt fra intime campingpladser med et lille udbud af aktiviteter til kæmpestore campingpladser med vandland, alverdens aktiviteter og utallige faciliteter, man kun kan forestille sig.

Perfekt til børnefamilier

Perfekt til børnefamilier

En campingferie er suveræn til børnefamilier, der rejser syd på. På en campingferie kan familiens mindste finde jævnaldrende at lege med og slappe af i frie rammer. De fleste af vores campingpladser tilbyder børnebassin i poolområdet, legeplads og nogle sågar miniklub, hvor de små kan more sig med kreative aktiviteter og lege, som personalet på pladsen arrangerer. Der er i nogle tilfælde børneunderholdning om aftenen, som vil give børnene oplevelser og minder med hjem i baggagen. 

Til familiens vandhunde

Til familiens vandhunde

Plask! Der er intet som en kold dukkert, når solen bager midt på dagen. På en campingferie kan familiens vandhunde blive sluppet løs, uanset om det er i swimmingpoolen eller på stranden. Du kan vælge en campingplads, som ligger tæt på kysten, og vi har både pladser, der har direkte adgang til stranden og nogle med kun en kort gåtur. Vi tilbyder campingpladser, som har de vildeste poolområder med vandrutsjebaner, jacuzzi og bølgebassin, og campingpladser hvor swimmingpoolen er placeret i naturrige omgivelser med en fremragende udsigt. 

Campingferie for den aktive feriegæst

Campingferie for den aktive feriegæst

Ønsker du en campingferie, hvor familien kan more sig med sjove aktiviteter, så er en campingferie det suveræne valg! På størstedelen af vores campingpladser finder du et hav af aktiviteter, som spænder fra alt til boldspil, til klatrebaner, til aerobic, til vandsportsaktiviteter eller til vandre- og cykelture i de nærliggende omgivelser. Der er ingen grund til bekymring om at komme til kede sig, når man tager på en campingferie! Du er velkommen til at kontakte vores ferierådgivere på tlf. 7015 4141, hvis du har nogle specifikke aktiviteter i tankerne, du gerne vil have på campingpladsen. 

Vi er eksperter i campingferie

Vi er eksperter i campingferie

Med mere end 25 års erfaring i campingferier sidder vi klar til at hjælpe jer med at finde den perfekte campingplads til jeres familie. Vores ferierådgivere kender campingpladserne og områderne rundt omkring i Europa godt, så I kan få al den hjælp, der er brug for til at finde den rette feriedestination. Campingferien kan bestilles igennem Friferies ferierådgivere på tlf. 7015 4141 eller hurtigt og nemt direkte her på friferie.dk.