Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Campingpladser

Gå på opdagelse blandt mere end 800 campingpladser

Campingpladser i hele Europa

Hos Friferie finder I alle de bedste og mest populære campingpladser i hele Europa. Faktisk kan I vælge mellem mere end 800, der byder på alt fra små, hyggelige campingpladser til store campingpladser med kæmpe poolområder og sjove vandrutsjebaner. Når I bestiller campingferien hos Friferie, kan I med garanti finde en campingplads, der matcher jeres behov og ønsker. Er I i tvivl om, hvad der er det rigtige for jeres familie, sidder vores dygtige rejsekonsulenter klar til at hjælpe jer på 70154141. De ved alt om, hvilke campingpladser, der passer til jer, som rejser med helt små børn og jer, der rejser med teenagere og måske ønsker lidt flere aktiviteter. Én ting er sikkert, når I vælger camping til jeres sommerferie, er I sikret en perfekt og afslappende ferie, hvor familiehyggen er i højsædet. Læs mere
Læs mere
Luk

Campingpladser - find mere end 800 hos Friferie

Campingpladser - vælg de bedste

Campingpladser - vælg de bedste

I kan vælge mellem mere end 800 unikke campingpladser og nogle af vores mest populære finder I i Italien, Kroatien og Frankrig. Vores gæsters absolutte favorit campingplads er Camping Bella Italia ved Gardasøen. Her vender mange gæster tilbage igen og igen, fordi det er en campingplads, der har det hele!

I kan også opleve vores top 10 over de mest populære campingpladser.

Campingpladser - alle fordelene

Campingpladser - alle fordelene

Vælger I at lade årets sommerferie gå til en af vores campingpladser, venter jer mange fordele! Her får børnene hurtigt nye venner, og de kan frit løbe og lege foran jeres telt eller mobilhome. Overalt er der børnevenligt, så de lidt større børn kan trygt cykle rundt, være med til de mange sjove aktiviteter eller suse ned af vandrutsjebanerne.

På mange campingpladser er der indkøbsmuligheder eller en by tæt på, hvor I kan handle. Så er der oplagt at grille og nyde made på terrassen. Har campingpladsen en restaurant, kan I også læne jer tilbage og lade andre lave maden for jer.

Campingplads er lig med badeferie

Campingplads er lig med badeferie

Det allerbedste ved camping er typisk mulighederne for badeferie. Næsten alle vores campingpladser har lækre poolområder, nogle med vandrutsjebaner, og mange ligger tæt på stranden. Så rejser I med vandhunde, kan I med garanti finde den helt rigtige campingplads. Leder I efter campingpladserne med de bedste badelande, kan de også fås hos Friferie.

Læs mere om nogle af vores udvalgte samarbejdspartnere.