Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping ved Lidoen i Italien

Campingferie på Lidoen i Italien - direkte til Adriaterhavet

Camping ved Lidoen i Italien med børnevenlige badestrande

Tag på campingferie til Lidoen på Italiens østkyst, der byder på nogle af landets mest børnevenlige og eftertragtede kyster og strande. Mange af vores campingpladser ligger direkte til Adriaterhavets børnevenlige badestrande med både vandsport, hyggelige butikker, restauranter, cafeer og barer. Når I besøger Lidoen, vil I hurtigt opleve, at området summer af feriestemning og godt humør. Camping på Lidoen sikrer jer en dejlig ferie med masser muligheder for aktiviteter, gode badestrande og skønne dage med kultur, god mad og shopping. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om camping ved Lidoen i Italien

Lidoens smukke kyster

Lidoens smukke kyster

Én af grundende til, at camping ved Lidoen er så populært, er de mange brede, børnevenlige kyster og badestrande til Adriaterhavet. De mange campingpladser på Adriaterhavskysten summer af en afslappet feriestemning hvor både børn og voksne kan slappe af og lade batterierne op. Endnu en bonus på de gode strande er det blå flag, som betyder miljøvenlighed og høj kvalitet af både sikkerhedsniveau, serviceniveau og vand. 

Oplev smukke Venedig

Oplev smukke Venedig

Holder I campingferie på Lidoen, er det oplagt at tage en dag væk fra stranden og udforske den smukke, gamle by, Venedig. Byen der blev grundlagt allerede i det 5. århundrede trækker stadig en masse turister til, som vil opleve de hyggelige kanaler og små gader. Tag en tur med gondol rundt i kanalerne, spis jer mætte i italiensk is, gå på opdagelse i det små butikker med smukt dekorerede masker og en masse andre nips-ting. Besøg Markuspladsen, Markuskirken, Doge-paladset, Sukkenes Bro og meget mere. I Venedig står oplevelserne i kø, når I er på camping på Lidoen i Italien. 

Byer på Lidoen

Byer på Lidoen

Ud over fantastiske Venedig findes der masser andre byer i området. Besøg eksempelvis den populære badeby Bibione, som med plads til over 100.000 gæster forvandles til et rent ferieparadis fuld af energi og feriestemning. I Bibione finder I alt, hvad I har brug for: populære campingpladser som fx  Camping Villaggio Internazionale, hyggelige restauranter og cafeer, gode shoppemuligheder, wellness, sjove aktiviteter og selvfølgelig en dejlig badestrand. 

Kun 16 km nord for Venedig finder I Jesolo. Jesolo er en autentisk italiensk by, som i romertiden ragede den nuværende lagune hen over det område, hvor størstedelen af byen nu ligger.

I området finder I også byen Cavallino på halvøen Cavallino Treporti, som er kendt for det rene badevand og de smukkeste laguneomgivelser, som I fx kan opleve, når I holder sommerferie på Camping Cavallino.  

Italiens gastronomiske traditioner

Italiens gastronomiske traditioner

Man kan ikke sige Italien uden at sige god mad, og Lidoen er selvfølgelig ingen undtagelse! De mange kystbyer serverer klassiske og lækre italienske retter, som med garanti vil smage hele familien. Lækre sprøde italienske pizzaer, lækre pastaretter og en masse seafood serveres på restauranterne og cafeerne. Har I lyst til at spise hjemme i jeres mobilhome på campingpladsen, er der også mange steder, der har take away.

Hvorfor vælge camping ved Lidoen?

Hvorfor vælge camping ved Lidoen?

Hvis ikke I allerede er forelskede i Lidoen og de børnevenlige kyster, spændende og smukke byer eller Italiens gastronomiske traditioner, så kan vores fantastiske campingpladser i området garantere jer en dejlig ferie. Vi kender Lidoen, og vi ved, at vores campingpladser i området er klar til at danne rammerne for en skøn ferie med både vand, kultur og gastronomi. 

Når I vælger en campingferie ved Lidoen, er I sikret, at hele familien har en dejligt ferie, og at der er underholdning og aktiviteter for alle størrelser. 

Nogle af de mest populære campingpladser, er den store plads Camping Union Lido, den lækre Camping Marina de Venezia og Camping Ca'Savio med de gode priser, men I finder et væld af campingpladser på Lidoen.