Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Mobilhomes

Bo i mobilhome på campingferien

Et bredt udvalg af mobilhomes

I finder vores mobilehomes på mange forskellige og fantastiske campingpladser i hele Europa, og det er et perfekte alternativ til teltet, og giver større komfort og luksus på campingferien. Alle mobil homes indeholder gode faciliteter og er ideel for dig som ønsker en campingferie i fantastiske omgivelser, men samtidig sætter pris på bekvemmelighed og hjemmelighed. Mobilehomes er typisk små, hyggelige hytter hvor I har seperate soveværelser, køkken og opholdsstue, badeværelse og overdækket terrasse, hvor I kan nyde afslapning og nærvær. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om mobilhomes

Hvad er et mobilhome?

Hvad er et mobilhome?

Et mobilhome betyder reelt at det er en flytbart beboelse. Vores mobilhomes ligger dog på faste pladser rundt på campingpladserne. Et mobilhome er en lille hytte, som er udstyret med at det nødvendige en børnefamilie har brug for. Her findes der seperate soveværelse, køkken og opholdsrum med spiseområde, badeværelse og toilet samt en overdækket terrasse med havemøbler, hvor man kan nyde morgenmaden eller andre hyggelige stunder.

Hvor findes mobilhomes?

Hvor findes mobilhomes?

Vores mobilehomes findes rundt på næsten alle vores campingpladser i hele Europa, da mobilhomes en populær boligform. Nogle af vores meget populære campingpladser hvor der udbydes mobilhomes er følgende Camping Cisano/San Vito ved Gardasøen i Italien, Camping Lanterna ved Istrien i Kroatien eller Camping Domaine des Naïades ved Côte d'Azur i Sydfrankrig. I finder også masser af andre cammpingpladser som udbyder mobil homes. Så det kommer helt an på egne præferencer og behov.

Fordelene ved mobilhomes

Fordelene ved mobilhomes

Mobilhomes er små hytter og er derfor langt mere komfortable end telte. Dette er en stor fordel, og mange familie foretrækker dette da det tager lidt afstand fra det primitive campingliv. Her har I mulighed for at være i lidt mere hjemlige rammer, samtidig med I stadig kommer hinanden ved og får fornemmelsen af camping og udeliv. I har rigtige senge, et opholdsrum, køleskab og muligheden for at lave mad og hygge jer på en privat terrasse. Her kan I tage alt i jeres eget tempo og rutiner.