Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Mobilhomes i Italien

Bo i et mobilhome på familiens campingferie til Italien

Et stort udvalg af mobilhomes i Italien

Sommerferie i et mobilhome på en campingplads i Italien er en populær ferieform blandt familier med børn, da I får gode faciliteter, bekvemmelighed og luksus. Et typisk mobilhome har flere soveværelser, køkken med opholdsstue, badeværelse og en overdækket terrasse i den lille, hyggelige bolig, der kan rumme både små og store familier. Book et mobilhome på en af vores top-campingpladser i Italien og få en uforglemmelig familieferie. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om mobilhomes i Italien

Mobilhomes i smukke Italien

Mobilhomes i smukke Italien

Det kan varmt anbefales at booke et mobilhome i Italien ved enten Adriaterhavetskysten, Gardasøen eller Toscana. Adriaterhavskysten er kendt for sine lange, brede og gyldne sandstrande, der er utroligt familievenlige. Ved Gardasøen vil I opleve bjergtagende natur og en livlig atmosfære omkring badesøen, som børnene vil elske. Drømmer I om toscansk landidyl og fortryllende landskaber med vinmarker, så skal I tage på campingferie til Toscana. Find og bestil også mobilhomes på andre populære campingpladser i Europa.

Information om mobilhomes

Information om mobilhomes

Et mobilhome er en fastliggende bolig på en campingplads, der mest af alt minder om en lille hytte. Typisk er et mobilhome yderst velindrettet, rumligt og har alt det nødvendige til en familie med børn i alle aldre. Inde i et mobilhome vil der typisk være et køkken, hvor I kan lave mad, der kan nydes i opholdsrummet med spiseplads. Herudover er der særskilte soveværelser samt et badeværelse med toilet, mens der lige uden for mobilhomet er en overdækket terrasse med havemøbler til af nyde det dejlige ferievejr.

Populære mobilhomes i Italien

Populære mobilhomes i Italien

Mobilhomes i Italien er en foretrukken ferieform blandt mange familier, og hvert år sendes mange feriegæster afsted på ferie til populære campingpladser i Italien. Blandt de mest populære er Bella Italien med direkte adgang til Gardasøen, Pra delle Torri med et af Europas største poolområder, Ca’Savio med flere børnevenlige sandstrande, Norcenni med skøn beliggenhed i Toscana, Marina di Venezia med ideel kombination af strand og storby, Park Albatros med et stort poolområde i lagunestil, Cisano/San Vito med naturskøn beliggenhed og Union Lido med to kæmpe vandlande.

Fordelene ved et mobilhome

Fordelene ved et mobilhome

Der er mange fordele ved at holde ferie i et mobilhome på en campingplads i Italien, men først og fremmest skal den unikke mulighed for at få komfort og luksus nævnes, samtidig med at I kommer til at være i ét med naturen og udelivet. Et mobilhome er en rigtig god base til familien, der både er hjemlig, bekvem og hyggelig. Her kan I lave jeres egne måltider, sove i jeres egen seng, og så kan hele familien nyde samvær og stunder sammen på jeres egen terrasse.