Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Bestil luksuriøse mobilhomes i Spanien

Nøje udvalgt camping med de bedste mobilhomes i Spanien

Familieferie i et luksuriøst mobilhome

Når børnene gerne vil på campingferie med store og sjove poolområder og et væld af underholdning, så skal de voksne selvfølgelig også kunne nyde en ferie med bekvemmelighed og hjemlige omgivelser. Forkæl jer selv på campingferien ved at booke et mobilhome og få de bedste betingelser for en luksuriøs campingferie i Spanien. Et mobilhome er en hyggelig ferieform, hvor familien kan få en masse samvær i en mindre, hytte-lignende feriebolig med eget bad og toilet samt køkken. Læs mere
Læs mere
Luk

Mobilhomes i Spanien

Campingferie i et mobilhome

Campingferie i et mobilhome

Campingferie i et mobilhome er en oplagt ferieform til familien, hvor I rigtig kan slappe af og nyde Spaniens skønne sandstrande, pulserende promenader og kulturelle storbyer fuldt ud. Efter en lang, men god dag med aktiviteter og badning på campingpladsen, kan I vende hjem til jeres mobilhome, hvor freden og roen vil sænke sig. I et typisk mobilhome forefindes køkken, opholdsrum, separate soveværelser, bad og toilet. Herudover kan der være overdækket terrasse med havemøbler og en lille have.

De bedste områder i Spanien

De bedste områder i Spanien

Spanien er en meget populær feriedestination i Europa, og hos Friferie sender vi hvert år mange glade feriegæster på ferie hertil. Blandt de foretrukne områder i Spanien med mobilhomes er Costa Brava med sine fantastiske sandstrande, frodige natur og klippeområder samt maleriske og kulturelle byer. Campingferie i Costa Brava er nemlig meget mere end camping, da I kan besøge storbyen Barcelona, spise på restauranter med utrolig gastronomi og shoppe alle lommepengene væk. Ferie i et mobilhome i Costa Brava er den rene luksus!

Mobilhomes på populære pladser

Mobilhomes på populære pladser

Blandt de mest populære campingpladser med mobilhomes på Costa Brava kysten finder I Camping Cala Gogo med direkte adgang til strand og en indbydende pool, der ligger med udsigt til havet i udkanten af Platja d'Aro. Campingpladsen Castell Montgri har intet mindre end 3 poolområder, udendørs biograf og en shuffelbus, der kører jer fra campingpladsen til stranden. Camping Tucan bor i tæt på natur, seværdigheder samt by og får en flot pool med rutsjebane.

Fordele ved ferie i mobilhome

Fordele ved ferie i mobilhome

Campingferie i et mobilhome giver familien mulighed for at være sammen i hjemlige rammer, hvor I både kan lave jeres egne måltider og trække jer indenfor til hyggelige stunder samlet med familien. Blandt fordelene ved at bo i et mobilhome skal muligheden for aircondition nævnes, da der på de populære feriesteder i Spanien godt kan blive varmt i højsæsonen. Desuden opnår man i et mobilhome en ekstraordinær luksus på campingferie samtidig med, at I bor midt i naturen.