Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Børnevenlige sandstrande
Direkte til have med poolområde
Besøg Bibiones seværdigheder
Tag i vand-, tema- eller naturpark
Top faciliteter
Strand
Sand, 300 m
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Supermarked
150 m
Bar
100 m
Top faciliteter
Strand
Sand, 300 m
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Supermarked
150 m
Bar
100 m

Velkommen til Rialto

I finder Rialto ferielejligheder i byen Lido del Sole ved Bibione på Adriaterhavskysten, hvor I får en masse spændende og børnevenlige oplevelser i nærområdet. Her venter jer timevis af sjov ved poolen, på den nærliggende strand eller i byen Bibione, hvor en masse aktiviteter og hyggelige restauranter byder jer velkommen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 300 m
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solterrasse eller grønt område
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Bar
100 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 106 km
Nærmeste by
Bibione, 1 km
Butikker
Supermarked
150 m

Rialto ferielejligheder

Fordele ved en ferielejlighed

Fordele ved en ferielejlighed

Som børnefamilie er det en stor fordel at bo i en Rialto ferielejlighed, når I er på ferie. Her er det jer, der sætter dagsordenen, og det er kun de tidsplaner, I selv lægger, som skal overholdes. I kan lave jeres egen mad i ferielejligheden, og når børnene er lagt i seng, kan I nyde de stille sommeraftener på balkonen. Lyder en ferielejlighed som noget for jer, kan I finde mere information og Rialto her på hjemmesiden eller kontakte vores venlige eksperter på telefon 70 15 41 41.  

Om Rialto

Om Rialto

Rialto ferielejligheder er en otte etagers bygning, som ligger i Lido del Sole. Området er aldeles børnevenligt, og der er både børnepool, børnevenlig og lavvandet strand med legeplads, samt gode muligheder for at tage børnene med på udflugt til underholdende parker. Derudover er der kun 300 meter til stranden, så I ikke skal ud på en længere tur, men det blot er let og bekvemt at tage til stranden. 

Mere om poolområdet

Mere om poolområdet

Poolområdet ligger tæt på ferielejlighederne og er nemt at komme til direkte fra komplekset. Derudover består poolområdet af en større pool og en mindre børnepool, og poolområdet er et nydeligt område omgivet af en frodig have, som giver mulighed for at søge i skyggen på de meget varme dage. På poolområdet finder I liggestole og parasoller, og disse omgivelser skaber de perfekte rammer for afslapning på ferien.

På oplevelse

På oplevelse

Tæt på ferielejligheden finder I en masse oplevelser, og der venter jer et hav af oplevelser for børn. I Zoo Punta Verde kan I gå på oplevelse og se en masse dyr. Familiens vandhunde vil elske vandparken Aquasplash og i temaparken, Luna Park, kan I få flere timers underholdning for de mindste. I Bibione Thermae kan I nyde godt af spa og wellness og slappe helt af i rolige omgivelser. I Bibione omegn finder i mange seværdigheder som fyrtårnet Faro di Bibione, og byen har mange restauranter og gode shoppingsmuligheder.