Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Det bedste udvalg af ferieboliger

Ferielejligheder, feriehuse, rækkehuse & bungalows

Ferielejligheder i Europa

Friferie tilbyder et bredt udvalg af ferielejligheder for hele familien. Du kan finde ferielejligheder i hele Europa og med vores 30 års erfaring, kender vi til de bedste rejsemål og feriedestinationer. Når I bor i en ferielejlighed, er I ofte omgivet af fantastisk natur, charmerende byliv og kultur eller ved familievenlige feriesteder, hvor I har alt hvad I kunne tænke jer i form af poolområde, strand og aktiviteter for børnene. Ferielejligheder er ideelle for jer som gerne vil kunne trække jer lidt tilbage, slappe af og lade som om I er hjemme i selskab med familien. Læs mere
Læs mere
Luk

Oplev et bredt udvalg af ferielejligheder

Ferielejligheder - vælg de bedste

Ferielejligheder - vælg de bedste

Der findes et utrolig bredt udvalg af ferieboliger, og de mest populære steder er bl.a. ferielejligheder i Italien ved Gardasøen og Adriaterhavet. I Kroatien er ferieboliger i områderne Dalmatien og Istrien de mest populære, men også Frankrig er et populært rejsemål, hvor mange danskere vælger at tage holde ferie i ferielejligheder på den Franske Riviera.

Kontakt vores dygtige ferierådgivere på 70 15 41 41eller via vores kontaktformular, og så vil de kunne vejlede og rådgive, så I finder noget der passer perfekt til jeres ønsker og behov.

Tag børnene med på ferie

Tag børnene med på ferie

De små i familien vil kunne nyder godt af ferien, da alle vores ferielejligheder er sikre og børnevenlige. Ønsker I et poolområde, en strand eller sjove legeområder, så kan det findes. Børn og barnlige sjæle vil med sikkerhed nyde ferien, da her findes masser af muligheder for aktiviteter. Når dagen er omme og børnene lagt til ro, så kan I evt. nyde de sidste timer på altanen eller terrassen, inden I er klar til at starte en ny dag med nye oplevelser og sjove stunder.

Fordele ved en ferielejlighed

Fordele ved en ferielejlighed

Når I holder ferie i en ferielejlighed, får I en masse fordele:

  • I en ferielejlighed kan I læne jer tilbage i afslappede og hjemlige omgivelser i selskab med familien
  • I får privatliv og kan styre tempoet, præcis som I har brug for
  • I kan gå ud og spise eller selv lave mad hjemme
  • Ferieboligerne ligger ofte på feriesteder, hvor der er masser af gode faciliteter og aktiviteter for børn og barnlige sjæle. 
  • Mange ferielejligheder ligger i eller tæt på byer, hvor I kan få kultur og gastronomi helt ind under huden
  • Andre ligger ved fantastisk natur og i idylliske, smukke omgivelser, hvor I vil kunne nyde stilheden og have masser af tid sammen med børn, familie eller vennerne