Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ferielejligheder i Europa

Friferie tilbyder et bredt udvalg af ferielejligheder for hele familien. Du kan finde ferielejligheder i hele Europa og med vores 25 års erfaring, kender vi til de bedste rejsemål og feriedestinationer. Når I bor i en ferielejlighed, er I ofte omgivet af fantastisk natur, charmerende byliv og kultur eller ved familievenlige feriesteder, hvor I har alt hvad I kunne tænke jer i form af poolområde, strand og aktiviteter for børnene. Ferielejligheder er ideelle for jer som gerne vil kunne trække jer lidt tilbage, slappe af og lade som om I er hjemme i selskab med familien. Læs mere
Læs mere
Luk

Oplev et bredt udvalg af ferielejligheder

Ferielejligheder - Vælg de bedste

Ferielejligheder - Vælg de bedste

Der findes et utrolig bredt udvalg af ferielejligheder og de mest populære steder at bo, er blandt andet Gardasøen og Adriaterhavet i Italien. I Kroatien finder I Dalmatien og Istrien som nogle af de mest populære områder. Frankrig er også et populært rejsemål, hvor mange danskere vælger at tage til den Franske Riviera ved Cannes eller lign. områder.

Kontakt vores dygtige rejserådgivere på 70 15 41 41, som vil kunne vejlede og rådgive, så I finder noget der passer perfekt til jeres ønsker og behov.

Tag børnene med på ferie.

Tag børnene med på ferie.

De små i familien vil kunne nyder godt af ferien, da alle vores ferielejligheder er sikre og børnevenlige. Ønsker I et poolområde, en strand eller sjove legeområder, så kan det findes. Børn og barnlige sjæle vil med sikkerhed nyde ferien, da her findes masser af muligheder for aktiviteter. Når dagen er omme og børnene lagt til ro, så kan I evt. nyde de sidste timer på altanen eller terrassen, inden I er klar til at starte en ny dag med nye oplevelser og sjove stunder.

Fordele ved en ferielejlighed

Fordele ved en ferielejlighed

Ved at bo i en ferielejlighed vil I have en masse fordele.

En ferielejlighed giver mulighed for at læne jer tilbage i afslappede og hjemlige omgivelser i selskab med familien. I vil have privatliv og kunne styre tempoet, præcis som I har brug for. I har mulighed for selv at kunne lave mad, og ofte ligger ferieboligerne enten i ferieparker, hvor der er masser af gode faciliteter og aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Nogle ligger i eller tæt på byerne, hvor I kan få kulturen og gastronomien helt ind under huden. Andre ligger ved fantastisk natur og i idylliske, smukke omgivelser hvor I vil kunne nyde stilheden og have masser af tid sammen med børn, familie eller vennerne.