Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Adriaterhavskysten

En børnevenlig destination
Blåt vand og hvide sandstrande
Mulighed for at besøge spændende byer
Bla. dagstur til Venedig og San Marino
Hyggelige restauranter med lokal mad
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller ved Adriaterhavskysten

Adriaterhavet er lig med sol og varme, børnevenlige strande ved kysten, verdensberømt kultur, kunst i særklasse og lækre italienske specialiteter. Book et ophold på hotel ved Adriaterhavskysten, så I kan udnytte tiden på bedste vis. Friferie har nøje udvalgt de familievenlige hoteller på Adriaterhavskysten. Bestil online allerede i dag! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Adriaterhavskysten

På hotel ved Adriaterhavskysten

På hotel ved Adriaterhavskysten

Nyd livet ved det solrige Adriaterhav og oplev de bedste sider af Italien. Ved Adriaterhavskysten finder du sol og varme på de meget børnevenlige strande ved kysten, en kultur i særklasse og lækker italiensk mad. Uanset alder og køn er Adriaterhavet noget for dig. Book et ophold på hotel ved Adriaterhavskysten, så du på denne måde kan komme og gå, som det passer dig. Endvidere kan du nyde godt af hotellets faciliteter og komme helt ned i gear.

Det nordlige Adriaterhav

Det nordlige Adriaterhav

Den nordlige del af Adriaterhavskysten har Italiens mest eftertragtede strandområder. Her finder du et dejligt og solrigt klima og nogle brede og børnevenlige sandstrande. Hvis du rejser til de livlige badebyer, der ligger i denne del af Adriaterhavet, har du muligheden for at dyrke alle slags vandsportsaktiviteter, nyde solen og varmen på stranden i sandet og opleve den skønne stemning på de mange restauranter og barer. Herfra kan man også tage en udflugt til de mange små øer i lagunen eller tage en tur til Venedig. 

Det sydlige Adriaterhav

Det sydlige Adriaterhav

Den sydlige del af Adriaterhavet er et rent slaraffenland for dig, der elsker en ferie med masser af vand, sport og afslapning ved stranden. I dette område af Adriaterhavskysten kan du besøge Commachio, som også bliver kaldt Lille Venedig grundet sine små kanaler gennem byen. Naturreservatet Po Delta er også en oplevelse værd. Vil man alligevel besøge gondolernes by, er det også muligt at tage en udflugt til Venedig eller måske opleve mosaikbyen Ravenna.