Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark De Zanding

Alt det får I:
En ferie tæt på dyrene
Afslappende camping
Storslået natur i omegnen
Wellness, fitness og indendørs pool
Top faciliteter
Direkte til sø
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
El
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Direkte til sø
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
El
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane

Naturoplevelser og wellness går hånd i hånd

Ønsker I et feriested, hvor I kan slappe helt af i lækre wellnessomgivelser, og hvor I samtidig kan opleve utrolig natur og spændende kultur? Så er Vakantiepark De Zanding stedet for jer. Campingpladsen ligger lige ved nationalparken De Hoge Veluwe, hvor I kan opleve det bedste af Hollands natur. Byerne Arnhem, Veenendaal og Barneveld ligger heller ikke langt fra Droompark De Zanding, og der er derfor gode muligheder for shopping og kultur. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Information
Opladning elbiler
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Kiosk
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste supermarked
1 km
Tætteste by
1 km
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Børnesæde, Bycykler
Fiskeri
Fitness
Multisportsbane
Sportsturneringer
Tennis
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Wellness faciliteter
Sauna

Velkommen til Vakantiepark De Zanding

En ferie med alt, hvad I behøver

En ferie med alt, hvad I behøver

I får gratis wi-fi på hele campingpladsen og har adgang til både restaurant og legepladser. Vakantiepark De Zanding kan også prale af en lækker indendørs pool og fremragende wellnessfaciliteter, og er dette ikke nok, kan I også tage en frisk dukkert i en naturlig sø, som campingpladsen ligger lige ned til. Vil I ud at opleve Hollands natur på cykel, kan disse lejes på dags-, weekend- og ugebasis fra Droompark De Zandings lobby.

Nyd livet og wellnessfaciliteter

Nyd livet og wellnessfaciliteter

Ønsker I en ægte wellnessoplevelse, er denne campingplads det oplagte valg. Her kan I plaske rundt i den indendørs pool, eller slappe af i den finske sauna. I kan også prøve et tyrkisk dampbad eller gøre brug af solarium og den infrarøde sauna. Bliver I sultne af al den afslapning, kan I tage en bid mad i det madhjørne, der er tilknyttet wellnessområdet. Her kan I købe alt fra sandwich til pasta og snacks.  

Bevæger I jer udenfor, kan I tage en forfriskende dukkert i den naturlige søs funklende vand eller slikke sol på den fine sandstrand. Ønsker I at udforske søen yderligere, kan I leje både og kanoer, og I kan også få lov at fiske efter jeres aftensmad ved udvalgte områder af søen.   

Hyggelig pejs og charmerende terrasse

Hyggelig pejs og charmerende terrasse

Er det for meget arbejde at fiske efter jeres egen aftensmad, kan I også gøre brug af Sophia’s Restaurant, der ligger på campingpladsen. Her kan I få serveret både lokale retter og italienske retter, og dem kan I nyde på restaurantens charmerende terrasse. I vintermånederne kan I også slå jer ned foran den store pejs. 

Ønsker I at opleve den hollandske gastronomi, kan I altid køre ud til en af de nærliggende byer, som har et stort udvalg af restauranter med lokale delikatesser fra det hollandske køkken. 

Oplev alt, Holland har at byde på

Oplev alt, Holland har at byde på

Holland er et lille og kompakt land, der har meget at byde på i forhold til kultur og historie, og det gælder ikke mindst i området omkring campingpladsen. Her finder I storslået natur i nationalparken De Hoge Veluwe, hvor I kan spotte både kronvildt og vildsvin i hedens og klitternes landskab. 

I kan også besøge et af de mange nærliggende museer som fx Kröller-Müller museet i Veluwe, hvor I kan se op til 40 af Van Goghs værker. 

For de mindre børn er der også et væld af oplevelser. På Vakantiepark De Zanding kan børnene fx gøre brug af Adventure Island, der byder på klatring, bueskydning og bygning af tømmerflåder. På campingpladsen er der også store legepladser til rådighed samt multibaner, når der skal spilles fodbold, håndbold og basketball.