Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark het Klein Vaarwater

Alt det får I:
Hyggelige byer i nærheden
Indendørs pool og legeland
Restaurant og snackbar
Masser af sportsaktiviteter
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1.2 km
Vandrutsjebane
Legeplads
Fodbold
Tennis
Separat børnepool
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1.2 km
Vandrutsjebane
Legeplads
Fodbold
Tennis
Separat børnepool

Feriepark het Klein Vaarwater - Ferie i det nordlige Holland

I Nordholland ligger det smukke Friesland, hvor I finder hovedstaden Leeuwarden. Det tager faktisk ikke særlig mange timer at køre hertil fra den danske grænse. Derfor kan I hurtigt få skudt ferien i gang. I kan tage på en masse hyggelige gå- og cykelture i Friesland. Det er et smukt område med masser af vild natur og hele fire vadehavsøer. Denne fantastiske region har sin helt egen identitet og kultur, og så tales der i øvrigt et helt specielt sprog i denne region. Når I befinder jer i dette område, bør I helt sikkert holde ferien i Feriepark het Klein Vaarwater. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 1.2 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Separat børnepool
Indendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Supermarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
På en ø
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Pladsens terræn
Flad
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
900 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bowling
Fiskeri
Fitness
Fodbold
Minigolf
Tennis
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson & helligdage

Velkommen til Feriepark het Klein Vaarwater

Skønne dage i Feriepark het Klein Vaarwater

Skønne dage i Feriepark het Klein Vaarwater

I parken er der både virkelig skøn natur og mange forskellige aktiviteter, der kan underholde både store og små i mange timer. Feriepark het Klein Vaarwater har en skøn strand med en kæmpe pavillon lige i baghaven, og så kan I en nyde en dukkert i den indendørs swimmingpool i selve parken. Der er altså rig mulighed for at komme i vandet, når I bor på Feriepark het Klein Vaarwater.

Spisning og indkøb

Spisning og indkøb

Derudover kan I nyde et godt måltid eller en drink i parkens egen restaurant, der serverer alt fra pizza og pommes frites til sandwichs og spareribs og meget mere. Snacks og take-away kan fås i snackbaren, mens større måltider kan nydes i restauranten. Vil I handle ind og lave mad selv, kan I sørge for dagligvarer i den lokale Spar i parken, som holder åbent hele ugen og har et stort sortiment af varer.

Hold jer i gang med diverse aktiviteter

Hold jer i gang med diverse aktiviteter

Børnene kan lege på den fine legeplads, og så kan I prøve kræfter med både tennis, minigolf og bowling.  For de mindste op til 12 år er der masser af mulighed for at holde sig i gang i det indendørs legeland, og der er et separat legeområde op til 3 år. Hvis de unge og voksne vil holde sig i gang, er der også mulighed for det i Feriepark het Klein Vaarwater’s eget fitnesscenter. Der er altså mange forskellige ting, som I kan give jer til her. Når I har brug for en pause fra alle de mange aktiviteter på jeres bosted, er det et must at besøge Friesland’s hovedstad Leeuwarden.

Masser af historie og smukke bygninger i Leeuwarden

Masser af historie og smukke bygninger i Leeuwarden

I Leeuwarden er der utroligt mange spændende ting at opleve. Byen har selvfølgelig flere lækre restauranter og caféer, hvor I kan nyde et herligt måltid mad eller tage en slapper med en god kop kaffe. Der er også mange smukke bygninger og museer, som I bør opleve. I kan for eksempel lære meget mere om hele Friesland-regionen på det store museum Fries Natuurmuseum.  

Har I børnene med, er det også et must at besøge AquaZoo Friesland. Denne enorme, zoologiske have har alle mulige spændende dyr, som kan give jeres børn en fantastisk dag. Der er dømt hygge og gode naturoplevelser her.  

Leeuwarden er en forholdsvis kompakt by. I kan nemt opleve den på gåben. Hvis I er mere til en sejltur, kan I leje en lille båd på turistkontoret, og på denne måde kan I opleve hele byen fra de små kanaler, der løber igennem byen. Bor I nogle dage i Feriepark het Klein Vaarwater, er Leeuwarden uden tvivl en by, som I skal besøge og opleve.