Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Brasilia

Alt det får I:
4-stjernet campingplads
Masser aktiviteter og faciliteter
Rummeligt poolområde
Direkte adgang til sandstrand
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Mini klub
Hele sæsonen
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Mini klub
Hele sæsonen
Grill tilladt
Gas og el

Velkommen til Camping Le Brasilia

Omgivet af smuk natur og helt ud til Middelhavet i Frankrig ligger denne skønne, familievenlige campingplads med 5 stjerner. På pladsen er der rig mulighed for at dyrke sport såsom tennis, fodbold, beachvolley, basketball, petanque og bordtennis samt vandsport som vandski, windsurfing, vandgymnastik, sejlads, dykning og meget mere! Der er altså nok at give sig til for den aktive gæst! For familiens yngste medlemmer er der børneklub og en sjov legeplads, og der er aftenunderholdning for hele familien. Desuden er der diskotek for familiens festglade, unge mennesker! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Gratis
Jacuzzi / Whirlpool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Volleyball
Multisportsbane
Basketball
Fitness
Boule
Fodbold
Bordtennis
Aquarobics
Bueskydning
Mod betaling
Tennis
Cykeludlejning
Wellness faciliteter
Massage
Hund
Hund ikke tilladt
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Pladsstørrelse
Stor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Mini klub
Hele sæsonen
Børne-disco
Hele sæsonen
Underholdning (dag)
Hele sæsonen
Junior klub
Hele sæsonen
Teenage klub
Hele sæsonen
Butikker
Butik
Andre butikker
Bageri, Frisør, Kiosk, Frugt og grøntsager, Boutique
Supermarked
Stort udvalg
Frugt og grønt
Kiosk
Frisør
Bageri
Restauranter / barer
Bar
Undendørsterrasse
Pizzaria
Restaurant
Diskotek
På pladsen, Højsæson
Take away
Isbod
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Strygejern
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Information
Hæveautomat
På pladsen
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
Gas og el
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Ferie tema
Vandland / stort poolområde
Strandferie

Camping Le Brasilia i Languedoc

Om Camping Le Brasilia

Om Camping Le Brasilia

Omgivet af smuk natur og helt ud til Middelhavet i Frankrig ligger denne skønne, familievenlige campingplads med 5 stjerner. På pladsen er der rig mulighed for at dyrke sport såsom tennis, fodbold, beachvolley, basketball, petanque og bordtennis samt vandsport som vandski, windsurfing, vandgymnastik, sejlads, dykning og meget mere! Der er altså nok at give sig til for den aktive gæst! For familiens yngste medlemmer er der børneklub og en sjov legeplads, og der er aftenunderholdning for hele familien. Desuden er der diskotek for familiens festglade, unge mennesker!

Poolområde og direkte adgang til sandstrand

Poolområde og direkte adgang til sandstrand

På campingpladsen er der et skønt poolområde, hvor der både kan slappes af og leges! Der er en børnepool til de små vandhunde samt en vandrutsjebane, som man kan få mange sjove timer til at gå med. Desuden er der et spaområde, hvor du kan opnå total afslapning, og der er en større pool, hvor man kan blive kølet ned efter flere timer i den bagende sol eller svømme baner, hvis man ønsker at bruge kroppen lidt. 

Ud over poolområdet er der direkte adgang til en formidabel sandstrand, hvor I rigtig kan nyde solen, udsigten og det skønne, gyldne sand! Perfekt hvis I ønsker at få både camping og strandferie.

Restaurant med take-away og a la carte

Restaurant med take-away og a la carte

Efter en dejlig feriedag med sjov og leg er store som små nok ved at være sultne. Heldigvis har campingpladsen en fin restaurant, hvor I kan få alverdens skønne retter. Der er både gode, internationale kendinger og spændende lokale retter på menukortet, så der skulle gerne være noget for enhver smag! På restauranten – som også fungerer som bar – er der desuden livemusik hver aften! Hvis I alligevel foretrækker at spise i jeres campingvogn eller mobilhome, kan mange af retterne også fås some take-away.

Indkøbsmuligheder på Camping Le Brasilia

Indkøbsmuligheder på Camping Le Brasilia

Hvis du og din familie foretrækker selv at tilberede dagens måltider, kan I naturligvis handle ind til det på campingpladsen. Her finder I nemlig et stort supermarked, som har alt, hvad hjertet begærer! I kan få fersk kød fra slagterafdelingen, friskbagt brød fra bageren samt frisk frugt og grønt. Desuden forhandles alle de gængse dagligvarer og småfornødenheder, som er nødvendige for at få den ultimative campingferie. På pladsen kan der desuden købes aviser, så du har mulighed for at holde dig opdateret på verden omkring dig, selvom du er på ferie. Ydermere kan der købes souvenirs af forskellig slags, så I kan tage gaver og fine minder med hjem. På pladsen er der også en vinbutik, hvor I kan købe udsøgte vine, som vil sætte prikken over i’et på et godt, hjemmelavet måltid. 

Lidt om området

Lidt om området

Denne campingplads ligger skønt i det Sydfranske. Byen Perpignan ligger blot 20 minutters kørsel fra pladsen og er uden tvivl et besøg værd! Det er en yderst spændende, historisk by, hvor I kan se mange spændende kirker og katedraler og andre gamle bygninger. Desuden er der mange museer og varemærker, og så er der naturligvis masser af fine restauranter og hyggelige caféer. Ydermere er der rig mulighed for at tage en dag i din velværes tegn – der er nemlig masser af forskellige spa- og wellnesscentre, I kan besøge. Hvis I skulle have lyst til at tage en lille sviptur til Spanien, er der heller ikke mere end 45 minutters kørsel over grænsen, så I har mulighed for at opleve lidt af hvert!