Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Clos des Oliviers

Alt det får I:
Vandland med rutsjebaner og jacuzzi
Mellem Verdon-slugterne og havet
Gode sports- og legeområder
Ferieby i farverig provencalsk stil
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Tennis
Separat børnepool
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Tennis
Separat børnepool

Poolområde for hele familien på Camping Le Clos des Oliviers

I Provence, mellem Montpellier og Perpignan, finder du den smukke campingplads Le Clos des Oliviers i Portiragnes, som ligger tæt på Middelhavet. Nyd naturen, vejret, kulturen, forskellige aktiviteter og udflugter under en velfortjent campingferie for hele familien. Campingpladsen byder også på flotte faciliteter og et væld af aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Generelt
WiFi
Restauranter / barer
Bar
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Fodbold
Petanque
Tennis
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)

Velkommen til Camping Le Clos des Oliviers

Swimmingpool med vandrutsjebane

Swimmingpool med vandrutsjebane

Ingen campingferie uden vandsjov. Der er tænkt mange tanker omkring swimmingpools på denne campingplads i Portiragnes, som er meget rummelig med dybder for alle aldre, rutsjebaner, en lazy river og en jacuzzi. Palmerne og liggestolene omkring poolområdet gør det til et sandt paradis. Du glemmer næsten, at Middelhavet, med al underholdningen og aktiviteter forbundet med stranden, venter på dig et par kilometer væk.

Gode aktiviteter og faciliteter

Gode aktiviteter og faciliteter

Flere (snack)barer og al slags underholdning inviterer til hyggelige aftener. Der er både en teenager- og miniklub. For de mindste er der legeplads og hoppepude. Sport og spil mangler heller ikke: Spil fodbold eller volleyball på multisportsbanen eller deltag i et typisk fransk spil jeu de boules. Supermarkedet er der for dine daglige indkøb, og gårdfriske croissanter kan arrangeres ved brødservicen.

Oplevelser for familien i området

Oplevelser for familien i området

I den nærliggende by kan du tage plads i de hyggelige restauranter. Provence er kendt for sin vinproduktion, så smagning er et must-do. Tag en cykeltur langs Canal de Midi mod den smukke, gamle bro i det overraskende Béziers, hvor shopping er en fest. Overrask dine børn med en dag i forlystelsesparker som Aqualand Cap d'Agde eller Béziers Adventure. Kort sagt: din campingferie i Portiragnes bliver en solrig blanding af afslapning og sjov.