Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Natterer See

Top Faciliteter
Strandtype
Sø, direkte, Græs
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top Faciliteter
Strandtype
Sø, direkte, Græs
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Velkommen til Camping Natterer See

I naturskønne Tyrol, blot 7 km fra Innsbruck, finder I en af Østrigs måske bedst beliggende campingpladser. Camping Natterer See ligger ned til egen sø, hvor der foregår et væld af aktiviteter. Pladsen er omkranset af de skønne Alper, hvilket inviterer til aktive dage i naturen med vandring, cykling og sejlads. I skal heller ikke snyde jer selv for en vaskeægte Østrigsk middag, hvilket er muligt på restauranten med søudsigt. Med de mange sportsaktiviteter, vandland i søen og spændende udflugter, er campingpladsen det perfekte udgangspunkt for en spændende familieferie. Velkommen til østrigsk idyl, når det er bedst. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sø, direkte, June - September, Græs
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk, Fransk, Hollandsk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Bakket
Underholdning
Organiserede udflugter
Vandreture, Cykelture
Sportsfaciliteter
Volleyball
Sand
Billard / pool
Mod betaling
Golfbane
18-hullers, 12 km
Sportsturneringer
Fodbold, Volleyball
Bordtennis
Mod betaling
Fiskeri
Tæt på pladsen
Fitness
Udendørs

Boliger - Camping Natterer See

Camping Natterer See i Tyrol

Omgivet af smuk natur

Omgivet af smuk natur

Tyrol byder på en fascinerende bjergnatur, hvor alperne skaber rammerne for en billedskøn natur. Den smukke natur kan I opleve med en ferie her på campingpladsen.  Det er især oplagt at tage på vandreture i området. Til dette formål arrangerer pladsen gratis vandreture i det utrolige bjerglandskab, hvor I blandt andet kan støde på floder, hyggelige byer og farverige blomster. Pladsen ligger direkte ud til Natterer sø, hvor det er oplagt at svømme et par ture. 

Gode muligheder for en aktiv ferie

Gode muligheder for en aktiv ferie

Udover at tage på vandreture i bjergene, er det også muligt at bruge den østrigske natur til mange andre sportsgrene. I kan prøve kræfter riverrafting eller sejle i kajakker. De stejle bjergsider er også velegnede til klatring. Naturområdet egner sig også rigtigt godt til cykelture på mountainbiken. I kan leje cykler i receptionen på pladsen.  Udover disse lidt vildere sportsgrene, kan I også spille tennis og golf i nærheden af pladsen.

Oplevelser for hele familien

Oplevelser for hele familien

Campingpladsens arrangerer en lang række underholdning for gæsterne. Hos børneklubben får børnene sjov og spas i timevis med både vandkampe, lege, kreative værksteder og meget mere. Hele familien kan om aftenen nyde live-musik, koncerter og shows. Nede på søen finder I et vandland med rutsjebaner, surfboards med mere, hvor hele familien rigtigt kan nyde en sjov dag i vandet. I nærområdet venter jer også en masse spændende oplevelser, hvor I for eksempel kan besøge gamle slotte som Neuschwanstein slottet.

Spis godt efter en aktiv dag

Spis godt efter en aktiv dag

Efter en lang og aktiv dag i den vilde østrigske natur må det være velfortjent med et lækkert måltid mad, hvilke er muligt både i restauranten eller på pizzeriaet.  Restauranten har en smuk udsigt over søen, hvor I kan nyde østrigske specialiteter og verdenskendte retter mens live-musikken spiller i baggrunden.  Fra pizzariet kan I bestille take-away. Friskbagt brød til morgenbordet kan I købe i supermarkedet, hvor I også finder diverse campingartikler, friske råvarer og meget mere.